Födelsedag idag =D

Ja då va man 22 då.. gammal som gatan blir jag :p Dagen har mest vart stressig. Började med att älsklingen väckte mig med frukost på sängen :D och jag fick mina paket.. en telefon och en hårfön =) Sen var det dags att montera sängen. Men ändå blev de fel som vi måste åtgärda snart.. helst imorgon.. men vi får se hur de blir..måste städa med.. och hämta tårta.

Sen kom Farmor AnneMarie med barn och hämtade Nora för de ska vara barnvakt nu inatt. Sen skulle jag och Johan till prästen och prata om dopet och sen göra oss iordning för fest på jobbet. STRESS STRESS STRESS!!!

Festen på jobbet var helt okej förrutom att Johan drack ALLDELES för mycket.. Jag tog ändå ifrån han en öl och sa att nu fick han inte drick mer för han druckit alldeles tillräckligt.. men ändå var han tvungen att öppna en ny.. så det slutade med att han nu ligger och spyr inne på toa.. Jag blir så trött.. att han aldrig kan lyssna.. en sak e säker.. de där me festa e inget för mig längre.. ser inte vitsen med att supa sig full och sen ligga o spy. Glad att inte jag drack iaf.. och upp tidigt imorgon ska vi.. och går han inte upp då e det någon här hemma som blir skit sur och inte är kul att tas med..

För vi har verkligen MASSOR att göra imorgon med! MASSA MASSA MASSA.. usch blir så stressad över allt.. o en bakfull pojkvän gör ju verkligen inte saken bättre.. men men.. han får ta smällen.. som man bäddar får man ligga som ice sa när jag beklaga mig för honom..

Men nu ska jag sätta mig och pumpa.. Nora måste ju ha mat när hon kommer hem =D

Föräldraträff

Idag var jag, Johan o Nora på vår allra första föräldraträff. Det var kul, men tyvärr va det typ bara äldre föräldrar. Nora verkade vara äldst, men ändå är hon minst. Känns lite dumt.. men så kommer de ju vara ett tag framöver innan hon kommer ikapp med utvecklingen.

Vi har vart lite oroliga för Nora me för hon hade inte bajsat nu igen o denna gången hade hon fått ersättning. Men så köpte vi en ersättning på apoteket.. kommer inte ihåg va den heter.. nåt på B iaf :p o nu har magen kommit igång. Hon krånglar dock en hel del när det är matdags om det inte är ersättning. Hon verkar inte tycka om min mjölk längre :( kan det vara så att ersättningen är godare??!

När vi ger enbart bröstmjölk får vi kämpa i henne de sista 20-50ml av 110-120ml. Men med ersättningen så slinker 135ml ner utan problem. Blir en fråga te BVC de där :p Ska dit på torsda igen för en vikt.

Imorgon ska vi kolla på församlingshemmet o prata me prästen.. vi har inte låtarna klara kom ja på nu!!! Får göra de när älsklingen vaknar imon.. har ju två klara iaf.. hur många behöver man? Ska bli spännande o se hur församlingshemmet ser ut.. hur jag ska göra dukningen. Har massa kvar att planera inför dopet. Men har inte orkat ta tag i det.. har ca 30 servetter kvar att vika.. o det tar sin lilla tid.. men de måste vara klara till Söndag för då ska mamma skriva på dem.

Väntar dessutom på mitt startbrev från högskolan. Ska bli kul att få lära sig lite mer om Photoshop. Har inte orkat sitta så mkt med min bok som ja velat men får göra det imorgon innan Nora ska gå upp. Hon är ju en riktig sjusovare. Sover från 21-22 o tolv timmar framåt men väcker henne för mat däremellan bara.

Nej nu drar tiden iväg.. nu ska ja äta o sen sova! Lite pumpning me!

Ska byta design på bloggen snart. Trivs inte me denna

Måndag morgon kl 8.30

Det var då klockan ringde och jag steg upp ur sängen. Hade drömt en askonstig dröm. Kommer inte riktigt ihåg vad ja drömde men de va nåt med mig o marie på en toalett där vi gömde oss för grabbarna :p Ingen sexistiskt nu :p Jag kommer dock inte ihåg vad..men det var något att de hade svarta handdukar, ny dusch och att toaletten var väldigt fräsch och ett bra gömställe... aja fråga mig inte varför vi gömde oss :p
_________________________________________________________________

Nora vaknade..så fick ta upp henne. La henne i fotöljen och hon sover igen :p Sömntuta är vad hon är. Passade på att byta tangentbord också. Gillar mitt Saitek mer än Johans wowtangentbord :p Känns dock lite ovanligt att skriva med detta men ack så mkt skönare.. fingarna riktigt gilder fram.. o de gör det verkligen inte på de andra.

Igår hände inget speciellt här hemma.
Jag var svintrött och sov mestadels av dagen. Satt i soffan och somnade där nämligen.. o Johan kunde knappt väcka mig. Men det är inte så konstigt att ja va så trött heller.. har ju haft rätt mycket att göra det senaste.. far o flängande har et varit.. men nu e de lugnare på den fronten iaf.. eller har fortfarande saker att göra.. men allt är i stan så det är inte så jobbigt... idag ska Johan te sjukgymnasten och då ska jag och Nora gå till Åhlens och köpa silverpenna och lim.. imorgon är det föräldraträff *nervös*..onsdag ska vi prata med prästen, på torsdag är det BVC, freda är det fest på jobbet, lörda är det lugn o ro som gäller och på sönda kommer mamma o Jörgen hit.

Fullt upp hela denna vecka med.. det är inte klokt.. men men de e bara att bita ihop.. jag fyller ju år på Fredag! GRATTIS till lilla mig.. men i allt med dop o allt så har min födelsedag i stort sett glömts bort.. va faktiskt mamma som påminde mig :p

Sista veckan Johan jobbar natt nu.. sen fick han 3 veckor förlängt.. ja blir så sur att han inte kan få en längre period.. blev faktiskt riktigt sur.. de kan verkligen inte ta hänsyn till att vi har fått en liten och att vi inte kan hoppa in o ut hur som helst längre.. och eftersom Johan ställt upp så mkt hittande o hattande tkr ja att han kunde fått en lång period om han inte kunde fått fast.. men nejdå.. Hoppas han hittar något annat jobb så får jobbet skylla sig själva med att de förlorar en väldigt omtyckt person som verkligen vill lära sig. För jag lovar att han kommer säkert få 1-3 veckor förlängt efter denna perioden, o så efter nästa o nästa o nästa... de e ju så de hållit på i 2½ år snart.. suck...

Nu vakna Nora igen.. dags att sysselsätta henne lite!


IKEA

Idag gjorde vi min efterlängtade tripp till IKEA. Helt underbart att gå där. Men nackdelen är att det blir så dyrt.. 5700+ kostade det idag.. och då fick vi ändå 300kr i rabatt. Men smakar det så kostar det. Fick mycket fina saker. Vi köpte bla Sängstomme + sängbord till mig och Johan, spjälsäng. matta, mobil, förvaringsanka, madrass o babyvakt till Nora. Sen köpte vi lite annat smått o gott.. Köpte förresten en snuttefilt till Nora. Den har varit populär sen vi kom hem. Va o kollade till henne i sin nya säng innan. Då hade hon snuttefilten i ett stenhårt grepp, snuttade på nappen och tittade på sin gamla mobil som spelade lite fint för henne.

Vi har köpt en till mobil
idag me som vi ska hänga över skötbordet så har hon något kul att titta på när vi ska byta blöja. Om inte annat blir det nog lättare sen när hon börjar rulla o grejja. Jag kommer knappt ihåg vad vi köpt. Men bra saker är det. Inget onödigt så direkt. Fast de e ju klart.. matta te Nora kunde man väntat med.. men lika bra att ha de inhandlat så att vi slipper det sen när vi har ännu mindre pengar. Mina vård av barn pengar har ju inte kommit än..o det är pengar från MAJ månad. Sega försäkringskassan. Iofs skickade ja inte in papperna i maj.. men skickade in dem i Juni.. får nog snart ringa o kolla vart de fastnat någonstans... men e ju mkt trubbel nu med F-kassan för hela Sverige..

Efter IKEA bar färden
av mot Zoopermarket för kattsand inköp o till Rusta för att köpa rosa ljus till dopet. Sen åkte vi hem till mamma för att hämta Nora och fika. Mamma var nämligen så snäll och var barnvakt medans vi storhandlade^^ Allt hade bara gått bra där. Efter det åkte vi hem till Annelie o Seppo och hämtade ett soffbord i glas som vi fick av dem. Fick även en jättefin matta =) Kunde fått två men Johan gillade inte ena.. så de blev bara en.. bättre än inget iaf =D

Sen bar färden äntligen hemmåt... Johans föräldrar var så snälla och tog med sig vår gammla sängstomme o sängbord och åkte me dem till återvinningen och vårt gamla soffbord fick Fredrik o Marie. När jag och min familj blev ensamma la jag Nora i fotöljen, Johan började spela WoW och jag satte ihop hennes säng.. Sen har Nora ätit jag har pumpat och nu sitter jag här. Johan är hos sin mormor o tar in posten och vattnar blommorna..

Ja det var min dag de.. nu avslutar ja me lite saker vi köpte på IKEA ^^




bilder från www.ikea.se

Ingen dator =(

Nu har jag ingen dator längre. Vi var o lämnade in den i förmiddags. De skulle kolla på den och höra av sig om det var något som var tvungen att bytas. Det skulle ta nån dag till tre som han sa :p VI får la se när de hör av sig. Min älskade dator. Saknar den massa. Skulle ja få välja mellan en ny dator o min dator i fungerande tillstånd så skulle jag välja min trots att den andra är bättre. Min älskade dator.

Usch vad fjortis aktig jag låter. Men det går inte beskriva bandet mellan mig o min dator. Enda som skulle kunna bryta det är en Macintosh ^^

Annars har det inte hänt så mkt idag. Johan har varit hos läkarn med sitt knä. Han sa att johan ska börja me sjukgymnastik med det för det va nåt med knäskålen som skulle tränas bort. Imorgon ska vi te BVC igen. Undra hur mkt Nora väger nu. Lite spännande faktiskt för hon har slutat äta ett nattmål. Rätt skönt faktiskt att få iaf 6 timmar sömn i sträck.

Längtar så till FREDAG! Då ska jag, älsklingen, svärmor o svärfar te IKEA! Jippie!!!! Älskar det stället. Men de kommer bli rätt dyrt denna gången :( Ska köpa sängstomme, nattduksbord, spjälsäng, madrass o lite annat smått o gott. Mamma ska vara barnvakt till Nora. Så det enda jag måste tänka på är att pumpa. Skönt men känns så konstigt.

Dinnertime!!

Underkänd bil men ingen ny besiktning

Bilen blev underkänd på besiktningen.. visst e jag förvånad... not.. bilar går aldrig igenom när jag ska beskita dem.. men denna gången slapp vi ombesiktning iaf. Det var justeringen på lamporna som var sönder på båda sidor! Förhoppningsvis kollar Jörgen på det någon dag.

Det var tre killar som var i besiktningshallen.. o alla tre blev helt fashinerade av Nora =) De tyckte hon var så söt där hon satt o sov i bilen. Såg lite kul ut när allihop gick fram för att titta. Vår besiktningskille var jättetrevlig. Berättade och donade och visade saker.. Förklarade varför vissa saker krånglade mycket och visade vart de satt. Trevlig gubbe måste jag säga =D

Förrutom lamporna var bilen i jättefint skick sa han. Det är ju alltid kul att höra =D

Innan på dagen var jag, Nora o Marie framme på stan. Marie skulle köpa lite kläder o hårfärg. Jag hade också tänkt handla lite men råkade få med mig bankdosan istället för visakortet... tror jag var rätt trött :p Men jag hittade en så fin overall till Nora på H&M så Marie lånade ut 200 till mig.. Helt fantastiskt snällt för det fanns bara en kvar i stl 62 o en i stl 56. Men köpte 62 eftersom Nora har i stort sett stl 56 nu.. iaf på vissa kläder.

Usch vad Johans dator e seg att skriva på.. Helt plätsligt så hänger inte texten med längre.. o sen kommer massa på en gång.. inget flytande direkt.. men men.. de e ju en dator iaf.. hoppas vi får igång min snart. Nu funkar den i stort sett inte alls.. Johan har försökt lista ut vad de e...men utan framsteg :(

Pumpningsdags!

Jag blir så ledsen

Vet inte om ja skrev för några inlägg sedan att min dator krånglar?! Bad iaf Johan kolla på det och det har han inte gjort så nu lyckas jag inte ens starta datorn längre. Den fryser sig hela tiden.. Ibland direkt när man trycker på knappen och ibland när man äntligen kommit in i Windows. Har ingen aning om vad det är för fel. Ett hårdvarufel skulle jag kunna tro att det är.. men vilken av alla dessa komponenter?

Idag ska Marie komma hit med sin dator så ska jag lära henne spela wow. Va ju meningen att jag skulle sitta vid min dator o spela med henne. Men får väl sitta vid johans nu istället så får han hitta på något annat. Men är skitkul att marie har börjat spela =D Hoppas hon gillar det lika mycket som oss andra när hon börjar fatta =D

Hmm.. måste köpa servetter.. undra vart man kan få tag på det någonstans :S Vill ju ha fina rosa sådana till Dopet. Eller vita med rosa band till. Men man måste ju hitta allt med. Sen måste vi ringa o kolla om det finns dukar o sånt i församlingshemmet. Undra hur många vi blir.. för tillfället är det 23 anmälda om jag räknat rätt... o vet dessutom att minst 2 till kommer. Det ska bli en kul dag =) Undra vem vi ska be som kan ta kort? Tom kanske?? Ska vi filma allt med? Vem ska filma då?!

Men ska ställa mig i duschen nu! Marie kommer ju snart =D

Vaccination o Hjulafton

Idag har vi varit hos Jessica på BVC med Nora. Det var dags att vaccinera henne. Hon fick 6 olika vaccin. Se om jag kommer ihåg alla :S Krupp, Polio, Kikhosta, Stelkramp, Hjärnhinneinflamation och mot Hepatit B. Nora var verkligen jätteduktig. Sa ingenting förrän just när Jessica började spruta in vätskan. Då skrek hon lite och blev helt illröd i ansiktet. Men det gick över såfort hon fick sin älskade napp.

Annars hade hon gått upp bra. Väger nu 3520g och hon är 51,5 cm lång. Huvudomfånget var 36,2cm så det var också jätte bra. Känns skönt att allt fungerar som det ska. Nu ska vi dessutom släppa maten på nätterna fri för henne. Men jag ställer klockan på 6 timmar ifall hon inte vaknar. Vill inte vänta alltför länge. Är lite feg måste jag säga. Vill inte frammana ett bakslag för att hon inte får mat på nätterna för att hon sover så gott.

När vi åkte hem tog vi svängen förbi Netto och handlade lite. Sen gjorde jag mumsig lax till mat men självklart hade vi glömt att köpa laxen jag hade kollat på så Johan fick sätta sig i bilen igen och åka dit o köpa det till oss. Sen blev det matlagning. Testade att göra med Creme Fraiche idag eftersom det inte går att få tag på smetana i Sverige. Det blev faktiskt lyckat. Borde dock kryddat lite mer bara. Men de vet jag ju till nästa gång :)

Sen har även Mikaela varit här idag. Vi träffas inte så ofta, men det känns minsann inte när vi ses. Då känns det som att det var igår. Det är skönt att de e så o att vi båda trivs med den relation vi har. Inte ha pressen på sig att behöva höras av så ofta utan sällan funkar fint det med. Hon hoppades dock att vi skulle ha lite mer kontakt nu när hon jobbar i Skara så hon också kan lära känna Nora.

Sen gick vi fram till stan för idag har det varit Hjulafton. Men vad folk det var.. som vanligt. Vi gick runt lite men det slutade att vi gick och köpte glass och sen satte oss o tjötade som aldrig förr. Tiden bara sprang iväg. Men vi hade det mycket trevligt och jag hoppas vi ses snart igen... Och det vet jag att vi kommer göra :)

Ne nu väntar älsklingen på mig för vi ska sova <3

Gårdagen o lite annat

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. det är svårt alltså ^^

Men börjar med gårdagen. Min kära lilla familj var hos Fredrik o Marie. Det var dags att slänga ut soffan, soffbordet o en bokhylla för hans ex skulle komma o hämta de. ÄNTLIGEN måste jag säga. Han har ju haft massa strul me henne sen de gjorde slut men nu ska han väl förhoppningsvis slippa henne i all framtid. Komma här o begära massa saker långt efter de gjort slut trots att de gjort upp allt FLERA gånger. Men de e klart.. nu flyttar nästa då behöver man ju mer saker..

Så skönt att de e borta ur världen. Jag, Johan o Marie blev vittnen till att hon inte ska komma mer o begära saker.. o de hoppas jag innerligt att hon håller... för då kanske Fredrik o Marie kan få vara ifred och leva sitt egna liv utan att folk ska tränga sig på hela tiden. Jag hoppas de förlovar sig snart :) Har ju hittat så fin förlovningspresent till dem!

Nu är jag bebisledig..Norafri.. usch de känns jättekonstigt. Gunvor kom och lånade henne en stund för de skulle gå ut på promenad. Känns riktigt konstigt måste jag säga. Men kanske kan få tummen ur och börja städa lite här hemma. Har suttit och kollat lite på moderskeppet.se satt och tänkte att han som har den sidan är verkligen duktig och jag kollade på filmer han gjort där han visar bra tips för att bli bra photoshoppare. Satt och tänkte lite i min ensamhet att hoppas min lärare i digital bildbehandling är lika bra.. men så fick jag syn på att han kommer bli min lärare! Han har den kursen i Jönköping!

Jag blev överlycklig när jag  läste det på sidan. Men kan inte dela min glädje me Johan för han ligger o sover :( Men får göra de ikväll sen! Nu ser jag verkligen fram emot kursen! Vill att den ska börja idag!

Ne.. Nu måste ja sätta fart.. kan va kul att de e lite fint hemma.. orkar inte tjata mer på Johan.. han gör det ändå bara halvklart..

Det finns då folk till allt

Satt och läste lite olika nyhetsartiklar då jag hittade att de haft onanitävling i danmark. Jag säger bara de.. det finns folk till allt. Ibland e de synd att de inte lägger sin tid på viktigare saker. Men huvudsaken är egentligen att man har kul. Och det har det säkert haft under tävlingen.. Här kommer artikeln:




http://www.kvp.se/nyheter/1.1184341/onanitavling-avgjord-i-danmark

Jag har fortfarande inte fattat hur man gör länkar i sin blogg.. eller har inte direkt orkat läsa om hur. Vet du hur man gör kanske du vill hjälpa mig? *snälla*

Jag som såg fram emot att komma hem...

..men inte nu längre. Vill inte va kvar hemma..men vet inte vart jag ska ta vägen. Va en riktig besvikelse att komma hem. Kände det på mig redan innan, men ville inte lyssna på det för jag hoppades att det skulle vara helt underbart.

Jag blev så besviken.. så jävla besviken.. när jag kom hem. Johan hade lovat att städa hemma, dammsuga och torka.. han säger att han gjort det... men inte syns det...är fortfarande massa fläkar på golvet som jag inte hann ta bort innan jag åkte. Inga svåra fläkar alls att ta med skurmoppen.. räcker i stort sett bara att dra över.. men det fick gå tänkte jag.. jag ska inte klaga.. va ju redan beredd på detta.. men de kom mer besvikelser...

Sen så hade han lovat kolla på min dator när jag var borta för den hänger sig hela tiden när man startar den. Han lovade dessutom söka igenom den med avast som tar hur lång tid som helst.. sist när jag gjorde det så orkade jag inte vänta mer än 13 timmar... tkr inte de borde ta så lång tid.. men de verkar de göra.. dåliga uppdateringar för förr tog det aldrig så lång tid. Dessutom hade han lovat att söka igenom den med superantispyware.. INGET av detta har han gjort.. så min dator krånglar fortfarande...

Han säger att min dator låste sig hela tiden... men de vet jag att det inte är sant för den låser sig EN gång och sen får man starta om den så funkar den sen tills nästa gång man stängt av den. Och konstigt vore de ju om den har varit sån för mig en tid.. sen börjar hänga sig massa när jag e borta o sen när jag kommer hem så e de likadant som innan jag åkte att den hänger sig en gång och efter en omstart e de bra.. Till saken hör är att han suttit MAX 1 meter från min dator i stort sett hela tiden jag vart borta. Han har suttit vid sin dator och spelat.. hur svårt är det då att sätta på min dator o klicka på några ställen för att starta programmen.. sen står ju dem och tuggar och inget mer behöver man göra -.-

En sak som e bra att han har gjort o de e tvätten.. men de finns fortfarnade kvar disk som fanns när jag åkte... samma saker alltså.. visst han har nog kört diskmaskinen nån gång för annars vore de mer disk än vad det är.. men blir så ledsen när han låter saker stå så att de börjar lukta illa i lägenheten.

Hoppas innerligt att han skött Stina och fiskarna! De ska inte få lida bara för att jag inte e hemma.


Varför e de bara jag som bryr mig? De va ju bättre.. men nu e de tillbaka i samma gamla vanor.. jag blir så sur.. sitta o spela de orkar han minsann men inte ta hand om hemmet mer än när jag tjatar o är "polis" så att han gör de..

Usch jag vill INTE VA HEMMA!
Tänk va skönt att bara sätta sig själv mitt ute i skogen o bara va..
bara skita i allt o alla!!!

Mullsjö med inslag av Jkpg

Nu är jag hos Mamma i Mullsjö och hälsar på. Ska vara här till på torsdag morgon. Så det är egentligen bara två nätter och en dag kvar här. För ska vara i Skövde kl 9.00 på torsdag. Nora ska till örondoktorn för att kolla hörseln. Hoppas vi får godkänt på båda öronen denna gången. Sen på fredag är det BVC som gäller igen.

Idag har vi varit i Jönköping och handlat lite. Resan startade på Rusta, sen vidare till Babyproffsen/BRIO, Zoopermarket, IKEA, Apoteket och tllsist PC City. På rusta köpte jag bara värmeljus. Inga vanliga värmeljus utan de ser lite annorlunda ut. Det aluminiumfodralet eller vad man ska kalla det på vanliga värmeljus var genomskinligt på dessa. Mycket finare!

Sen på babyproffsen köpte jag en elektrisk pump. 1495kr =/ det sved rätt rejält måste jag säga. Men har bestämt att sluta amma Nora och pumpa o ge henne min mjölk i flaska istället så då e de värt dem pengarna istället för att ta en manuell pump eller hyra en som kostar 12kr/dygn. Varför jag ska ge Nora flaskan istället är för att amningen inte funkar. Jag har mjölk och så, men det verkar som jag är rätt svårsugen för vi kan hålla på att amma i en timme men ändå är hon hungrig igen efter 1 -1½ igen, men flaskan funkar jättebra. Därav mitt beslut. Se vad de säger på BVC bara..

På Zoopermarket var det bara kattsand som skulle köpas så det gick rätt fort. Sen bar det av till IKEA där jag matade Nora först av allt. Sen åt jag och mamma med. Sen handlade vi LITE. Jag köpte bara underlägg att ha i skåpen och en ram som vi ska rama in Noras första urväxta body i.

På apoteket blev det miniform till Nora. Se om hennes mage blir bättre nu. Hon har så mycket luft i den nämligen. På PC City. Där köpte jag en övningsbok till Photoshop CS3. Se om man blir något bättre :)

Det är min dag i stort sett...

Nu ska jag äta kvällsmat !!

Snart e de sovdags

Svar till Anna: Vet inte när vi får svar. Vet inte ens av vem vi ska få svaret av :S Det enda de sa på röntgen var att vi skulle få svar av dem som skickade remissen. Men vi vet inte om de e neo eller ortopeden..eller vem de e som skickat den. Men ska te KSS på torsda så får gå upp te Neo o fråga.

Borde egentligen lägga mig o sova. Klockan e ju asmkt. Jag som skulle lägga mig tidigt. Men med en arg dotter som skriker och en helvild katt är det inte så lätt att packa det man ska. Men har nog packat det mesta nu iaf. Åker ju till Mullsjö imorgon. Ska hälsa på mamma lite. Nora fick en hel väska själv plus lite i min!! Och hon e pytteliten ju. Inte klokt vad packning vi har med oss. Så mycket har nog inte ens jag och Johan haft tillsammans en enda gång. Men men det är bara att bita ihop.

Annars har denna dagen (eller rättare sagt gårdagen) vart en riktigt slö dag. Tatt hand om Nora o suttit vid datorn mest hela dagen. Men har varit lite duktig med. Tvättat 3 maskiner eller om de va 4 maskiner tvätt. Det var verkligen behövligt. Finns lite kvar men det har Johan lovat att ta när vi är borta.

Se vad Mullsjö har att bjuda på denna gången. Inget speciellt antar jag. Ska troligtvis upp till Annelie o Seppo för en klippning och så vill de naturligtvis träffa Nora. Men mitt hår behöver sannerligen klippas. Har inte gjort det på ett halvår :S Skulle gjort det i Maj, men så låg man på sjukhus och då blev det inte av. Sen kom Nora och då var det så mkt annat att tänka på.. sen kom vi hem och då blev det ännu mera att tänka på så dagarna har bara flutit bort. Men nu ska de bli av hoppas jag! Skönt att slippa gå till frisören me. Jag har ju sån frisörskräck. Hatar ju att gå dit. Då går jag mycket hellre till tandläkaren!

Tjipp tjapp Sov gott!

29 dagar kvar

Om 29 dagar blir jag 22 år. Har iofs känts som jag vart 22 hur länge som helst. Har någon frågat mig hur gammal jag är har jag sagt 22 utan att tänka och kommit på efter en stund att ja e ju bara 21:p Så det känns rätt bra. Jag blir äldre men i mitt huvud är jag redan så gammal. Jag har funderat lite på vad jag önskar mig och har kommit fram till lite saker, dock inte mycket :p

  • Böcker om photoshop och digitala bilder
  • digital fotoram
  • hårfön med sådan tratt som tar fram lockarna
  • mixer som kan krossa is
  • pengar är alltid välkommet, men roligare att få saker
  • stativ till systemkamera o videokamera

Det är lite saker i alla fall.
Vet dock inte hur vi kommer göra med firandet. Vore kul o ha ett litet kalas.. men det kommer ju ändå vara dop snart. Aja vi får se hur det blir får prata me Johan om det.

Oj nu e klockan 11:11. Då måste man önska sig något ju! hmm.. då var det gjort.. blev faktiskt 3 önskningar får hoppas att de går i uppfyllelse. De ja önskar mig antingen 11:11 eller 22:22 brukar faktiskt gå i uppfyllelse.. vet att det inte e nåt att tro på.. men de har jag gjort sen jag var liten så det kan man ju inte bara lägga av med. Önskade mig faktiskt ett barn tillsammans med Johan en gång och det gick ju i uppfyllelse.. o en annan gång önskade jag att jag någongång i mitt liv skulle få en liten flicka.. o den önskan har ju medgått i uppfyllelse.. usch vad barnslig jag är :D

Vad händer annars idag? Sara är här fortfarande.. se när hon vaknar dock.. sen i kväll ska vi på kräftskiva hos svärmor o svärfar. Det ska bli trevligt. Nu är Johan hos BVC med Nora och skulle han nog till Gunvor o Arne tyckte jag han sa. Så jag får väl sitta här ett tag. Är rätt trött. Har bara sovit 4 timmar inatt pga en liten tös som inte ville sova!

Dags att vara social!

RSS 2.0