buu

Ja då kommer man snart att bli associal i en helg igen. Ska till Stugan idag. Ska bli skönt. Vara ute och ha de gött. Grejja och dona och pyssla o ha kul. Nora får vara ute så mycket hon vill. Stina ska också hänga med. Se om hon kanske kan våga vara ute lite denna gången.

Det är mycket som ska göras därute denna gång. För nästa vecka så är det kalas som gäller :)
Då ska här firas. Lillskiten fyller ju 1 år. Min älskade älskling ett helt år!! Det är helt fanastiskt. För ett år sedan så låg man där på sjukhuset och var väldigt orolig måste jag säga.

Måste skriva ner sjukhusvistelsehistorian någon dag. Vet att det är några av er som vill veta den. OCh nu när det är ett år sen kanske det är dags. Men det är en rätt lång historia.

Dags att packa snart tror jag. Kan vara påtiden så man e klar till när Sara vaknar. Hon ligger o sover så gott i vår säng. Hon ville inte ligga mer på soffan. Konstigt:p

Skriver kanske lite mer sen om jag hinner innan vi måste ge oss av..

Arbetsintervjun och Sara

Det gick bara bra på arbetsintervjun  igår. Vi var 14 stycken på gruppauditionen. Först var det lite info om skara sommarland och deras policy. Sen var det dags att interjuva varandra. Jag fick interjuva en från timmersdala. Hon sa inte så mycket så det var lite svårt. Sen skulle vi återberätta vad vi fått reda på. Fördelen med att hon inte sa så mycket var att det inte var så svårt att komma ihåg vad hon sagt ;)

Sen var det gruppövning. Vårt lag vann ^^ De andra blev inte ens klara. Vi blev uppdelade i två lag med 7 i varje. Sen fick man en rockring som alla skulle ha sitt pekfinger under. Man fick inte förlora kontakten med rockringen och man fick inte böja fingret. På så sätt skulle man föra ner rockringen till golvet. Det var svårare än vad man trodde faktiskt och krävde väldigt bra sammarbete.

Sen var det dags för att svara på olika påståenden och motivera varför man tyckte som man gjorde. Sen var det fika. Jag tog lite vatten och en bulle. Kände mig duktig som inte tog någon saft :P

När vi fikat klart fick vi svara på hur vi hade gjort i olika situationer. Tiden gick rätt fort men jag var kissenödig hela tiden. Och så var det kallt så jag satt o skakade.. men kan ha varit av nervositeten med:P

Sist avslutade vi med enskilda samtal. Det är min grej det.. Mycket lättare det än att vara i grupp. Då kan man visa sin personlighet mycket lättare. Få en dialog så att säga. Vi pratade lite om vilka tider jag kunde jobba och hon sa att det skulle nog inte vara några problem att jag inte kan börja innan juli om det är dagtid. För det är i juli och augusti som högsäsongen är så då brukar de ta in mer folk. Sen lämna jag mitt cv och mina betyg..tur att man slipper skämmas för betygen i alla fall.. var en där som hade mer än hälften ig :p

Sen när jag var klar åkte jag ner till travbanan för att hämta Sara. Vi åkte te stan och efter ett tag kom Gunvor och Arne med Nora. Sen gick vi till Läckögrillen och åt, gick till Kappahl där jag inhandlande ett par skor till Nora, en solmössa  samt ett par vantar. Sen gick vi hem  och älsklingen var hemma <3

Idag ska vi till Götene och grilla eventuellt. Men innan det ska vi ut och gunga med Nora. Premiär! Hon har ju aldrig gungat i någon riktig gunga utan bara sin leksaksgunga.

Men Sara klagar på att jag är seg så bäst att göra mig iordning :P

Lite nervös

Ska iväg på arbetsintervju om några timmar. E lite nervös måste jag säga. Men tråkiga är att jag troligtvis måste tacka nej om jag får det. Nora har ju ingen dagisplats än och Johan jobbar till 3 juli eller något sådant.
Vi får se vad det är för tider.. kan ju kanske gå och lösa det på något sätt. Hoppas på det. Men man ska inte gå händelserna i förväg för jag har ju inte fått jobbet och eftersom jag inte kan jobba när som så kanske de inte vill ha mig.

Ska vara där vid 13.45 i alla fall. Måste fixa alla papper o all sånt man ska ha med sig med. Det var inte lite saker. Jag är van att bara behöva ha med mitt CV :p Juste det måste jag skriva ut med. Hoppas jag sparade det sist. Måste kolla..

Tur det var sparat. Var väldigt nervös där måste jag säga :p

Så nu är alla papper iordning. Nu ska jag äta lite o dammsuga och göra mig iordning.

Vi hörs sen!

Dålig uppdatering

Det blir väldigt dålig uppdatering när man inte är hemma. Det är inte mycket att göra något åt. Bara att acceptera läget tror jag. Igår kom vi hem från Stugan. Vi åkte dit i Fredags och denna helgen har varit en riktig kanonhelg med vädret. Varmt och skönt har det varit. Önskar bara att vi hunnit göra mer därute. Men det får ta sin lilla tid. Om två veckor ska vi ha kalas därute för Nora. 1 år blir hon. Inte klokt.

I lördags åkte vi in till stan och köpte oss en grill. Vi passade på att åka till Götene för att hämta F o H med. Det var mysigt att de var med oss ute i stugan. Ingen av dem har ju varit där innan. Men tror att de tyckte det var fint i alla fall. Jag, Nora, F o H var ute och gick på kvällen och undertiden satte älsklingen igång grillen så maten var precis klar när vi kom. Gottigt :) Fläskkotlett med Potatissallad och svampsås blev det. Riktigt gott :) Sen gick vi in och spelade monopol. Jag vann STOR..revansch från min och Johans omgång kvällen innan då jag förlorade stort. Sen var det sängen som gällde. H sov i storarummet o F sov i samma rum som Nora. Trodde hon skulle vakna av att F snarkar men hon sov så sött så.

Igår var vi en sväng på spiken och köpte fisk. Rökt lax och sik blev det. Mycket gott. Köpte skarpsås med och så gjorde vi sallad och potatis hemma i stugan. Dagen bara sprang förbi och helt plötsligt  var klockan sju. Bäst att skynda sig hem. När jag stod och packade bilen så åkte AnneMarie förbi med några av sina bekanta. De stannade till och pratade lite och så ville hon visa runt om de gick bra. Självklart gjorde det de :) Vid åtta kom vi iväg. Nora var faktiskt hyffsat pigg. Hon hade sovit mycket på dagen.

Men när vi kom hem somnade hon så gott i sin säng.

Nu ligger hon och sover med och det är bra för idag är det babysim. Hon brukar ju alltid bli så trött av det. Jag ska passa på att städa här hemma lite för det behövs verkligen!

Höres!


Lite olika saker om mig

Har bott på tre olika orter (Mullsjö, Skövde och Lidköping) men var bara skriven på två av dem

Har en dotter och inga mer barn påväg för tillfället

Har varit med om 1 graviditet (inga missfall alltså)

Har bott i 4 olika lägenheter

Bodde med min mamma i 19 år

Varit Johans sambo sen jag flyttade hemifrån

Har legat på sjukhus i lite mer än 2 månader i rad

Förlorat en närstående familjmedlem ( min älskade morfar =( saknar han nåt enormt)

Har 1 hål i ena örat o 2 i andra

Haft 4 olika jobb varav ett har bytt namn 2 gånger under min tid där (Turnils, Wecall, Dafgård, och Rexam/Polimoon/Promens)

Har varit på 3 arbetsintervjuer och fått jobb på alla, ska dock på intervju på tisdag så får se om den fina trenden håller i sig

Har just nu fiskar och lilla kissen Stina

Ägt 2 olika bilar (Audi 80 kombi och Passat va de nu är förnågon men kombi i alla fall)

Blivit påkörd 1 gång

Orsakat noll trafikolyckor

Vart i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och England

Skulle åkt till Egypten om inte Nora skulle legat i min mage

Fått veta att vänskap inte alltid betyder mycket för alla människor

Blivit sviken av både vänner och pojkvänner, men vem har inte det :P

Spelar World Of Warcraft, men inte alls mycket längre..ca 1 timme i veckan max

Är ibland en morgonmänniska och ibland en kvällsmänniska

Jag har aldrig varit otrogen

Klarade körkortet på första försöket

Har ingen kontakt med min riktiga pappa

Jag är som jag är och är stolt över det




Inte mycket att berätta

Sitter i Mullsjö hos mamma nu. Hon tjatar i telefon. Nora ligger o tjatar i mammas säng och jag sitter o latar mig helt i oordning vid datorn. Men ska äta lunch snart så ska göra mig iordning efter det.

Har inte hänt särskilt mycket idag. Gick upp klockan 7 och matade Nora o efter det  har jag inte sovit någonting. Blir kanske till att sova middag.

Saknar min lilla älskling. Han jobbar och står i. Va snäll och ringde till Försäkringskassan åt honom idag. Men det vet han inte ens att han behövde göra :p

Vad man önskar att vara gravid ibland. Såfort man ser någon med gravidmage så saknar man det. Man var så stolt över sin mage. Något man verkligen inte är nu.

E lite ledsen också för jag har ont i ena foten. Den är svullen och jobbig. Vet inte varför. Jag som vill ut och gå. I Stockholm gick vi nästan 13000 steg ena dagen o lite mer än 15000 andra dagen. Va ju en jättebra start till 10 000 steg om dagen...men men...gick 4-5000 steg igår utomhus med ond fot.. sen gick jag ju endel inne med.. så det är inte så jätteilla ändå.. men såfort foten e bra ska jag ta o gå ut o gå. Nora tycker det är kul nu med när hon får se lite =)

Blev lite hoppigt inlägg idag.. men så e de ibland


Lite kort om Stockholm

Har inte så mycket tid till att skriva så får skriva lite snabbt. Ska iväg till babysimmet om en och en halv timme o innan det måste jag göra mat, äta och packa för efter babysimmet bär det av till Mullsjö med mig o Nora.

Stockholm då.. det var två helt fantastiska dagar i storstan. Resan började hemifrån halv åtta på lördags morgonen. Vi åkte till Skövde och parkerade bilen vid arenan. Inte vill man lägga ut 100kr på parkeringsavgift vid station när man kan stå gratis vid arenan. Sen var det dags att traska ner till station. Väl där handlade vi på pressbyrån och gick på toa. Vi var tidiga men det är bättre o vara tidig än sen. De försöker jag få min käre pojkvän att förstå.

9.27 kom tåget och vi letade upp vår vagn och satte oss tillrätta. Resan var rätt seg med mycket folk. Jag mådde lite illa så jag försökte sova mesta delen av resan. Vi var framme i Stockholm 12.52. Har bara vart på centralstation som tre/fyra åring så det kommer man inte ihåg mycket av. Tyckte det var lite rörigt där inne och det var inte det lättaste att hitta ut. Men tillslut lyckades vi. Då skulle man lokalisera sig vart man var också. Det tog lite tid men sen listade vi ut vilket håll vi skulle gå åt.

Vi traskade på. Hotellet låg närmare station än vi trodde så självklart hade vi gått några gator för långt så vi vände o sen var det inte svårt att hitta. Väl på hotellet blir vi jättenöjda för det var verkligen fint där inne. Hotellrummet var precis lagom stort och hästens sängen var jätteskön att sova i. Vi lämnade bara av sakerna och tittade runt lite innan vi begav oss ut på stan igen. Det var dags för mat. Blev kinamat och det var riktigt gott.

Efter maten blev det en snabbis på stan och sen gick vi till hotellet och gjorde oss iordning. Johan passade på att sova lite medan jag badade i det stora badkaret :)

Innan vi skulle till Hamburger Börs bestämde vi oss för att kolla in isbaren. Och vilken bar! Det var riktigt fint där inne. Glasen man drack ur var också gjorda i is. Det var verkligen en upplevelse i sig. Det kan jag rekommendera till alla som är i stockholm. Kolla in isbaren på Nordic Sea Hotell :) Vi satt och tog det lugnt smuttade på våra drinkar och hade det mysigt och tog kort.

18.00 befann vi oss på Hamburger Börs och intog våra matplatser. Maten var ljuvlig. Jag åt oxfilé och Johan åt Lax med lite av havets läckerheter. Till efterrätt åt vi Chokladpannacotta med vit choklad. Underbart god. Den vita chokladen var kall med en konsitens av smält choklad. En annorlunda känsla men så gott. Dyr mat men helt klart värt pengarna.

21.30 kom Joe Labero ut på scen. Vilken show! Den var hur grym som helst. Han är verkligen duktig och man förstår verkligen inte hur han bär sig åt ibland. Skulle vara kul att lära sig några trick! Kvällen förflöt väldigt fort och när vi kom till hotellet så var det två som var väldigt trötta. Vi kröp ner i sängen och somnade bums.

8.00 var jag uppe dagen efter. Gjorde mig iordning för dagens bravader. Runt tio gick vi ner och åt frukost. Hotellfrukost.. finns det något som är godare. Åt alldeles för mycket och jag var sådär äckligt mätt långt in på dagen.

Dagen innehåll mestadels shopping och glass. Det var lite lång tid att vänta på tåget som inte gick förrän 20.10 men det var det värt när resan med x2000 endast kostade 173kr/person. Hade vi tatt en timmes tidigare avgång hade det blivit markant mycket dyrare.

Resan hem gick bra och det var skönt att komma hem. Det är de ju alltid. Men nu måste jag göra mat och göra mig iordning för babysim!



   



    

Liten snabbis bara

Åhh nu bär det snart av :) Ska åka om 50 minuter så måste skynda mig med att skriva för jag är inte iordning än heller. Ska bli kul att åka iväg. Allt är packat nästan. Åhh en magisk kväll väntar oss. Ska bli spännande. Nyfiken över hotellet med.

Men saknar min lilla gullunge. Tänkte gå in o klappa henne lite som alltid görpå morgonen. Men hon var ju inte hemma. Saknar henne nåt enormt. Inte klokt egentligen.

Vill ni mig något så når ni mig på mobilen i alla fall..

Ne nu måste jag göra mig iordning.

Pusshej

Suck

Då har jag precis matat Nora. Hon börjar äta riktigt bra igen. Skönt det. Man blir ju så orolig när hon inte äter som hon ska. Hon fick smaka på bragokex igår när vi var och lämnade Stina. Det var gott så hon fick ett litet kex idag med som hon smaskade i sig så gott. Men de får vi inte ge henne för ofta. Onödigt att vänja henne vid sötsaker så tidigt.

Har gjort klart inbjudningskortet nu med. Ska bara skriva ut det till alla med. Va svårt att bestämma vilka man skulle bjuda. Men tror det blir bra med de vi bestämt nu i alla fall. Hoppas alla kan komma bara.

Ska snart sätta fart och packa och sen bär det av till Götene. Skulle fixa några papper till F.

Satt o läste påå aftonbladet. Det blev som väntat en fällande dom för TPB.. kasst tkr jag men väntat. Deras teknik i sig är ju inte olaglig.. men men.. säkert en gammal trist domare som inte förstår sig på tekniken. Vad ska man begära. Vi kanske ska anmäla alla biltillverkare för att de är medhjälpare till att folk bryter mot hastighetsgränser när de gör bilar som kan gå alldeles för fort än tillåtna hastigheter...

Suck säger jag bara!

Snart är det dags för sängen

Ja snart ska jag sova. Börjar bli lite småtrött. Är törstig med så måste dricka lite vatten innan jag ska sova.. o ta min slemlösande medicin.

Idag har vi varit och lämnat stina. Hon var glad när hon fick vara på sin älskade balkong hos G o A. Hon låg därute hela tiden medan vi var där och fikade. Sen åkte vi hem och Nora åt lite sen var det sovdags för hennes del. Då satte jag mig och började göra hennes födelsekalasinbjudningar. Blev klar med framsidan i alla fall. Nu är det bara all text som ska skrivas med.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. E lite tom i bollen just nu.

Imorgon ska vi te götene o lämna lillgumman. Usch va tomt det kommer bli. Saknar henne redan. Får tillbringa morgondagen med att pussa o krama o kela med henne så det räcker för hela helgen =)

Ne nu får de va bra för ida!

God Natt!

Torsdag morgon

Gick upp vid sju idag. E lite småseg.. men lika bra att vänja sig vid att gå upp tidigt nu. Någon måtta måste de ju vara när Johan börjar jobba på måndag. Då kan jag ju inte lika o lata mig hela dagarna i sängen. Ska visserligen ner till Mullsjö efter babysimmet och stanna där några dagar.. men ändå. Likabra att skärpa till sig för då blir det så mycket mer tid över till annat plus att jag och Nora kan börja gå en morgonpromenad efter hennes frukost. Då kanske man kan tappa några kilon.

Vill ju börja gå ca 10 000 steg om dagen i alla fall. Det skulle inte skada. Har slarvat med mina pulver undertiden jag vart sjuk och efter. Men ska ta nya tag på måndag igen. Då kommer jag antagligen vara hungrig till max. Känns lite onödigt att börja med dem nu när jag slarvat så och så ska vi till stockholm på lördag och då kan jag ju ändå inte släpa med mig allt.

Måndag blir en bra dag :)

Fick lite smått panik innan. Hittade inte bilderna från när Nora föddes. Neeeej tänkte jag.. säg inte att jag råkade rensa bort dem när ja grejjade med min dator. Men hittade dem ingenstans på min. Men nåt i mitt minne sa mig att jag aldrig haft dem på min dator. Jag tar ju aldrig bort bilder. Satte mig vid Johans dator. Och hittar dem inte där heller. Paniken stiger till max. Jag rensade ju hans dator för ett tag sen. Slängde saker som var onödiga. Tänk om bilderna råkade hänga med av bara farten. Vad gör jag då?

Jag letar o letar men tillslut hittar jag dem i en undermapp på hans dator. Vilken tur säger jag bara. Vet inte vad jag skulle gjort annars. Sätta mig och gråta i ett hörn tror jag :p Men nu slipper jag det som tur är :)

Men ska hänga upp en tvätt nu. Vi höres!


Titta vad liten hon var. Min lilla tjej. Vilken kämparglöd du haft i ditt liv.
Mamma älskar dig <3


Sagt upp mobilabonnemanget

Japp då har jag sagt upp mitt mobilabonnemang. Hoppas jag messat alla.. har jag missat någon så säg till. I så fall ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Fick en ny mobil o samma abonnemang som jag hade innan fast med 3 månader gratis abonnemangsavgift och ingen inträdesavgift. Men blev lite sur.. när jag skulle säga upp mitt abonnemang visade det sig att jag kunde fått samma erbjudande till mitt gamla nummer.. men då var det redan försent eftersom detta avtalet redan var tecknat.. men men.. skadar väl inte att få ett nytt nummer och rensa ut lite gammal folk ur sitt liv.

Va grymt det låter.. men sånna man vet att man aldrig mer kommer säga ett ord till... o vill de mig nåt så finns ju alltid mitt hemnummer på eniro skulle jag tro :p

Idag har vi varit i stugan och grejjat lite.. Tog lite kort därute med men har inte lagt in dem på datorn än. Men det kommer när jag orkar. Just nu gör jag det inte för jag ska snart kolla på efterlyst. I stugan dammsög vi eftersom vi inte gjorde det innan vi åkte hem, jag började rensa i en rabatt.. tog bort en halv skottkärra gräs.. hittade 2 olika myrbon.. svartmyror som tur va och massa konstiga maskar med olika färger. Ingen aning om vad det var för maskar.

Se om jag kommer lyckas ha några blommor sen. Jag har ju aldrig tagit hand om en trädgård i hela mitt liv. Men det blir lätt så när man bara bott i lägenhet. Så detta blir en bra utmaning till mig till den dagen då jag och min kära familj satsar på att skaffa ett hus.

Satt o redigerade lite innan med.. tänkte faktiskt lägga upp en före och en efterbild denna gången. Säg gärna vad ni tycker, om något skulle gjorts på ett annorlunda sätt, om något speciellt är bra.. ja lite tips vad man kan tänka på. Vill ju bli en bra redigerare när jag ska fixa iordning alla bilder vi har som ska framkallas ^^


Före:         
 


Efter:


Visserligen har jag ingen grå/neutral bakgrund nu så färgerna blir väl inte till sin fulla rätt.. men sak samma.. säg vad ni tycker!!

Nu börjar efterlyst om 3 minuter :)

Onsdag

Idag är det onsdag redan! Det är inte klokt. Vart har denna veckan tagit vägen egentligen? Ska snart åka iväg till stugan och städa där lite och grejja. Är rätt trött så vi får väl se hur det går. Man kanske piggnar till när man kommer ut. Vi får hoppas på det.

Den 28e april ska jag på arbetsintervju på Skara Sommarland. Fast vet inte om jag kan tacka jag om jag får jobbet. Beror på vilka tider det är för Nora börjar ju inte på dagis förrän den 1 augusti och Johan jobbar ju till juli någon gång.

Samtidigt längtar jag verkligen efter att komma ut i arbetslivet. Är trött på att gå hemma nu. Det räcker med ett år. Det är snart ett år sen jag jobbade. Det är inte klokt..den 21 är det 1 år sen.. det är bara 6 dagar kvar.. riktigt konstigt känns der faktiskt... inte konstigt att man saknar att jobba.

För ett år sen hade jag väldiga magsmärtor vid denna tiden. Jag åkte till KSS två gånger med smärtor i magen och de visste inte vad det var.. andra gången blev jag sjukskriven för då hade jag så ont att jag knappt kunde komma upp ur sängen. Det tog i alla fall minst 5 minuter att ta sig från liggande ställning till sittande. Första gången gick smärtorna över under första dygnet.. andra gången de kom höll de i sig mer än en vecka. Den gången blev jag sjukskriven.. men kom aldrig mer tillbaka till jobbet för vattnet gick efter halva den sjukskrivningsveckan.

Men hinner inte skriva ner hela historien nu.. får skriva den ikväll om jag inte är för trött för nu måste jag göra mig iordning för att åka till stugan!

Ciao!!

Dubbelsidig Öroninflammation

Jahapp då har man vart hos läkarn. Besöket kostade 120 kr.. usch säger jag bara.. bättre att vara gravid o få de gratis :p Fick vänta 15 minuter extra på att få komma in och väl inne tog det MAX 5 min. Läkarn ställde lite rutinfrågor för att veta vad han skulle göra. Han lyssnade på lugorna och där fanns det slem sa han. Sen skulle han kolla öronen. Första örat gick så snabbt så jag fattade inte ens att han kollat i det :p

Han konstaterade med en gång att det var öroninflammation.. likaså i andra örat. Suck.. dubbelsidig öroninflammation.. kul säger jag bara.. o vi som ska te sthlm på lörda.. men hoppas de blir bättre tills dess. Sen frågade han om jag hade hosta. Då sa jag som det var att det kommit de senaste nu men mest är retlig hosta. Då skulle jag få hostmedicin med sa han.

Så när jag kom till apoteket så fick jag pencillin, slemlösande brustabletter och hostmedicin. 319 kr.. svindyrt med medicin ju! Man blir ruinerad :(

Men nu är det skönt att veta att man inte inbillat sig att man haft ont i öronen. Och man vet att det inte är förkylningslock. Hade iofs vart bättre för då hade det väl försvunnit snabbare. Men men..

Det var vad jag hade för nu :)

Vårdcentralen 15.45

Ja då har jag äntligen fått en tid.. en dubbelbokad sådan som vanligt.. när ska man fixa fler läkare egentligen.. alltid får man dubbelbokade tider.. men jag får komma i alla fall. Ibörjan lät det väldigt negativt o hon ville nog inte att jag skulle komma.. men tillslut tog hon ner den hårda muren och började nog tycka synd om mig.

Var tvungen att dra upp hela gamla bagaget dock för att hon skulle låta mig komma.. Men det är ju sant så det spelar ju ingen roll. Har man stumma trumhinnor så har man så e de bara. Då är det väldigt viktigt att kolla öronen såfort man har ont i dem för att inte få sämre hörsel än vad man redan har.

Det var när jag nämnde att jag hade stumma trumhinnor hon bytte attityd. När vi la på så hade hon medlidande i rösten till och med.

En sak som var lite roligt med det var när Johan ringde till ågårdskogens vårdcentral förra veckan så sa de att vi tillhörde Gullvingens vårdcentral. Nu sa hon jag pratade med på Gullvingen att vi tillhörde ågårdsskogen... undra vilka vi tillhör egentligen.. Hoppas ågården för det stället gillar jag mer. Det är mycket närmare dit.. men fördelen med Gullvingen är att det finns ett apotek där..


En ny dag är kommen...





Vaknade tidigt idag.. men ändå är jag skittrött. Vaknade iofs av att jag var kissenödig och att Nora skrek när älsklingen matade henne. Hon ville prompt inte äta. Så jag gick på toa och sen tog jag över matningen. Men det gick inte mycket bättre för mig. Fick i henne lite fil.. men det var också det enda. Får ta o mata henne ofta idag igen. Jag som trodde det skulle bli bättre nu när hon åt någorlunda igår.

Men det blir mera trassel. Hoppas hon slutar krångla till helgen annars vill väl inte farmor o farfar vara barnvakt något mera.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 9.20. Då ska de ringa från vårdcentralen. Hoppas verkligen att jag får komma dit idag för vill inte ha ont i öronen mer. Även om det har blivit bättre så har det inte blivit bra ännu. Locket ska vi inte prata om för det lär nog inte bli bra på flera veckor eller månader.. ser verkligen inte fram emot att höra kasst så länge.

Stina verkar vara glad över att vara hemma i alla fall. Hon ligger o sover på suben.. de har hon gjort sen vi kom hem i stort sett. Det är ju hennes favoritplats. Förr var det laserskrivaren men nu har hon bytt. Hade iofs inte suben där förut o de blev favoritplatsen när vi ställde den där.

Man kanske skulle ta o duscha så man e ren och luktar gott sen. Alla ligger ju ändå o sover.. Johan, Stina o Nora.... bara jag som är vaken vid denna tiden som vanligt :P Ja så får de bli.. en dusch till de ringer :)

Skriver mer senare ida ^^


Sov gott och vakna torrt!

Ja då var det snart dags för sängen. Redigt trött är jag måste jag säga. Somnade nästan i reklampauserna på Van Veeteren. Fick spela lite Guitar Hero på mobilen så jag inte somna :p Men börjar bli riktigt bra för att bara spelat två dar. Nästan så man skulle koppla in johans GH o spela lite imorgon. Vi har bestämt att ta me det ut till stugan så vi får lite o göra på kvällarna när det börjar bli kallt ute. Det skadar ju aldrig att öva lite så att man inte är hur kass som helst :p Johan har ju spelat sjukt mkt mer än mig :p

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har ju inte hänt särskilt mkt sen jag skrev sist. Det är ju bara några timmar sen. Det är skönt att vara hemma i alla fall. Man blir trött av så mycket frisk luft ^^ Nora sover gott i sin säng. Hon fick nåt ryck innan och vägrade ta nappflaskan. Testade först med mjölk men det var tvärstopp, testade välling sen trots att hon inte gillar det.. o det var även tvärstopp där med. Då tog jag och gav henne välling med sked. Då var det minsann inga problem längre och välling var ju gott trots allt. Men inte i nappflaska.. suck dessa barn ^^

Men nu ser sängen väldigt lockande ut. Hoppas på att höra lite mer imorgon. Sjukt jobbigt att inte höra nåt. Hade på tvn jättehögt innan för att ens höra vad de sa.. stackars grannar säger jag bara :p Hoppas man kan få nåt imorgon mot locket i öronen.. men jag tror knappt det.. är det som med J så är det vatten bakom trumhinnorna och det måste torka bort och det kunde ta 3 MÅNADER... det är hur lång tid som helst ju. Hoppas lite i mitt stilla sinne att det bara är förkylningsöronlock som jag har.. då borde jag få rinexin eller nåt. Men jag vill ha i tablettform för sprayen e kass och hjälper inte ju.

Avslutar med en bild på Nora från när hon sov i stugan idag. Hon har i alla fall ärvt sovstilen från mig. Ligger helkonstigt hela tiden och sällan som man ska. Men det är riktiga takter det :) Min flicka de där^^ Här ska hon ha huvudet där Foto: Zenita står egentligen.. men som sagt hon har ärvt min sovstil :)

Sov gott allihopa!








Äkta lycka





Är inte detta äkta lycka? Jag blir så glad när jag får syn på denna bilden. Mat runt hela munnen men ack så glad man är. Det är i sånna stunder man bara älskar att vara mamma.

Sitter hemma nu. Skönt att vara hemma samtidigt som det är lite tråkigt. Hör typ inget alls nu.. super mega lock för båda öronen. Z ska ringa doktorn imorrn. Evigt springande där det sista nu. Men blir väl så när man aldrig är där annars. Hade ont i båda öronen när jag vaknade. Dock inte lika ont som igår.. men det räckte till ändå.

Vad händer denna veckan då? Inte så mkt hoppas jag. Vill bara ta de lugnt nu innan älsklingen börjar jobba. Det som är bestämt är att vi ska åka till stugan o städa lite på onsdag, torsdag ska vi lämna Stina hos Gunvor o Arne, Fredag ska vi till Götene o lämna gumman... usch vad konstigt det kommer att kännas...lördag bär det av till den stora staden.. Stockholm alltså.. först ska vi checka in på hotellet, kolla isbaren tror jag sen ska vi till Hamburger Börs för att hälsa lite på Labero. Söndag blir det en heldag i huvudstaden för att sen åka hem på kvällen.

Så det finns att göra ändå denna vecka som ni ser.. Sen på måndagen börjar Johan jobba igen. Väldigt blandade känslor har jag inför det. Självklart är det jättekul att han har fått jobb men kommer bli mycket jobb själv igen.. med hemmet och med Nora. Men man är ju tjej så det kommer gå galant det med ^^

Men nu ska jag kolla på robinson tror jag =)

En Påsk i sommarstugan

Sitter i sommarstugan nu. Mamma har med sig datorn på min begäran för jag ville se hur bra mottagning det var på det mobila bredbandet här. Inne är det inte så bra.. bara 2 staplar.. men ute är det 7 staplar och det är inte illa för att vara ute mitt i skogen på en ö. Det är tom mycket bättre än vad mamma har i Mullsjö.

Jag funderar på att sälja min dator och sen köpa en laptop istället.. en rosa vaio eller va de nu heter.. men de e inte så billiga..lika mkt som mycket bra stationär dator kostar den.. men det är det nog värt. Skönt att ha en laptop och kunna ta med till stugan och vart man nu befinner sig. Bra om jag börjar plugga med.. o så får vi mer plats över hemma.. men måste få sålt min andra dator först...det är viktigast i så fall.. vill inte ta hur mkt som helst av våra sparpengar :p

Vi får se hur det blir. Det är ju ingen brådska om man säger så.

Jag är fortfarande inte frisk heller.. tror jag också har öroninfektion nu.. eller inflamation. Vaknade och hade skitont på ena örat imorse. Jättelock för det var det med. Nu har jag inte lika ont men jag har lock för båda öronen. Det är riktigt jobbigt måste jag säga. Hör ingenting.

Annars e allt bra här. Finns mycket att göra men finns även mycket tid när man är här. Ska bli kul att bara här i sommar :) Se om man kan få ut lite folk när värmen kommer. Då kan man ha riktigt mysiga sommarkvällar här. Ska dessutom eventuellt få ut en pool här. Underbart säger jag! Någon som vill komma hit och ha några mysiga sommarkvällar med mig och min familj i sommar?

men nu börjar batteriet bli lite dåligt. så bäst att sluta... orkar inte dra ut någon kabel:p

hörs när ja kommer hem idag eller imon!

Lite bättre idag

Sov typ inget inatt.. bara några få timmar. Somnade igen vid 8.15 o hade ju vaknat vid 3 nångång.. somnat vid 1.. suck säger jag bara.. fast har varit någorlunda pigg ändå.. men sov mellan 10 o 14 också så de påverkar ju såklart.

Nora fick inte komma till läkarn ida.. jag blir så trött.. varför kan de inte kolla henne ordentligt.. saknar neotiden då de tog allt på allvar.. man e inte riktigt van vid detta.. men det är väl bara finna sig i det.. Feber har Nora haft lite idag med.. inte så mkt som de andra dagarna men ändå feber. Enda rådet vi fick från barnmottagningen var att ge henne nezeril.. jag blir så trött måste jag säga. Så idag har det varit en dag till då hon ätit dåligt, spytt slem och varit gnällig. Men hon e på bättringsvägen verkar det som i alla fall.

Imorgon bär det av till stugan så då blir det ingen uppdatering i bloggen på ett tag. Kommer hem på måndag så det är mååånga dagar att vara borta. Hela familjen ska ut.. Stina också..eller okej.. fiskarna får vara hemma. Det ska bli mysigt. Se om F o T kommer ut en sväng och äter lite påskmat.. annars kommer mamma o Jörgen på söndag och hälsar på.

Mår vi alla bra var vi välkomna till E också. Nu bor vi ju nästan grannar :)

Sov gott!

Bloglovin

Försöker fixa bloglovin men de vill sig inte riktigt Följ min blogg med bloglovin

Kan inte sova

Det är verkligen inget kul att vara sjuk. Man kan ju inte sova på nätterna. Vaknade för 2 timmar sen typ.. låg o vände o vred på mig i sängen säkert 45 minuter utan att kunna somna. Så jag gick upp, gick på toa, la Nora tillrätta i sängen, drack lite vatten, tog en halstablett.. men tro inte att jag blev tröttare för det. Då satte jag mig vid datorn och kollade runt lite i olika bloggar och på bdb. Men inte blev man tröttare för det.. så satte mig och redigerade två kort på Nora.

Nu börjar jag bli lite tröttare i alla fall. Skönt det.. men nu är det snart dags för att gå upp ju.. bara sovit 3 timmar inatt. Låter fint. När jag skulle lägga mig innan så fick Nora ett hostanfall och hon hade jättesvårt att sova. Dessutom fick hon upp en slemboll. Riktigt äckligt var det faktiskt. Men andningen ville inte bli bra så jag virade in henne i två filtar och satte på henne mössa och satte mig på balkongen med henne och satt där i 10 minuter eller nåt. Då blev det mycket bättre. Stackars gumman.

Hennes feber har gått upp igen. 39grader hade hon. Så gav henne alvedon och efter detta har hon sovit mycket skönt. Blir till att ringa sjukhuset och proppsa på att vi ska få komma. Eller Nora o Johan i alla fall. Jag ska väl inte gå och smitta ner de andra barnen ännu mer.

Men ska försöka sova lite nu. Johan snarkar dock så de kan bli svårt att somna. Får väl putta på han så han tystnar.
Vi hörs!











Ingen rolig dag

Usch idag har det inte varit någon rolig dag. Feber, Förkylning, Ont i halsen och ont i hela kroppen. Såfort man har stått upp har man varit yr och fått dunkande huvudvärk. Nora mår fortfarande inte helt bra heller. Mår hon inte bra imorgon blir det att ringa sjukhuset igen. 4e dagen med feber e inledd nu inatt.. o de e verkligen inte bra på en sån liten som hon är. Så förhoppningsvis får hon någon medicin imorgon om de tar emot henne. Man vågar ju inte lita direkt på att hon får hjälp.

Men hoppas verkligen det för hon äter dåligt så skulle vara bra att väga henne så hon inte har gått ner alltför mycket. Sist på bvc vägde hon 7490g o på barnmottagningen i måndags vägde hon 7355... så vill inte att hon ska gå ner mer om man säger så. Dock tror jag hon gått ner lite till nu för hon känns smalare.

Johan mår i alla fall förhållandevis bra. Han har städat o grejjat lite här hemma idag. Jag har så dåligt samvete att jag inte kan hjälpa till. Men det ska jag inte ha för jag städar när han är sjuk. Men det har man ändå. Hatar att bara titta på ju! Men han ska ha beröm för han har varit duktig trots att han inte fått tillbaka sina krafter helt efter sin sjukdom. Dessutom går han ju på pencilin fortfarande.

Men nu ska jag sova. Blir lite korta uppdateringar nu när jag inte mår bra. Tänkte skita helt i det först.. men hade inte hjärta till de^^

Sov gott alla!

Kort inlägg

Detta blir inget långt inlägg.. tänkte bara säga att Nora mår bättre, Johan mår någorlunda bra.. lite jobbigt med sitt öra som han knappt hör nåt på pga öroninfektionen..

Själv har jag blivit sjuk.. ont i halsen, yrsel, 38.4 graders feber.. hade 38.9 ett tag.. men tog en alvedon så de har minskat lite i alla fall.. ska ta o lägga mig och sova nu..hoppas på att inte vakna mitt i natten och vara kanonpigg.

Vi hörs!

2 sjuklingar och 2 frisklingar

Ja då har man vart på sjukhuset med Noragumman. Äntligen fick vi komma dit. Nora fick feber igår.. 39.6grader.. nästan 40 grader stackarn. Imorse vid fem hade den gått ner till 38.7. Men hennes hosta är ju fortfarande inte bra och sist vi ringde sa de ju på barnmottagningen att de inte kan göra något om hon inte har feber. Så Johan ringde dit idag igen och denna gången fick vi komma!

Nora vägdes.. hon har gått ner lite i vikt nu, men det är ju inte så konstigt.. sen mättes hon.. hon hade växt :) 66.5cm lång denna gången. Sen togs syremättnaden i blodet, puls och temp. Denna gången visade tempen 38.2 grader men hon hade fått lite alvedon. Sen blev det till att vänta en bra stund innan doktorn kom. Nora var lite smågnällig men det är ju inte konstigt när man e sjuk och vill vara hemma och sova.

När doktorn kom hade hon lugnat ner sig. Halsen kollades, öronen kollades, det klämdes lite på magen och så lyssnade doktorn på luftvägarna. Där var det lite rossligt och slemmigt så det slutade med att vi fick vänta lite till. Sen var det dags för Nora att andas in lite adrenaline för att vidga luftvägarna. Sen var det att vänta lite till på doktorn som skulle lyssna igen. Denna gången lät det mycket bättre och vi fick åka hem.

Blir det sämre igen ska vi höra av oss så får vi komma igen och Nora får andas in lite mer adrenaline. Vi kunde komma på jourtid med sa dem. Det är ju bra det. Nu ligger gumman och sover. Skönt för henne.

Sen har vi sjukling nummer två och det är älsklingen.. han är som tur är inte lika dålig. Han har däremot åkt på en öroninfektion. Han var på vårdcentralen idag och kollade öronen för han hade så ont i det ena och det blev inte bättre. Han kom därifrån med pencilin som han nu ska äta i 5 dagar. Men hörseln på de dåliga örat kunde vara dålig i hela 3 månader!

Men vi har iaf två frisklingar i familjen med och det är ju jag och Stina :)

Nykterhetskontroll och Sommarstugan

Idag gick vi upp vid halv nio. Nora låg och sov som en stock men hon vaknade när hon hörde att vi var uppe och grejade. Vid halv elva hade vi packat klart, handlat, ätit, Nora hade fått mat. Så då skulle vi packa bilen och sen bar det av till sommarstugan. Precis innan vi skulle svänga av från stora vägen så blev vi stannade av Polisen. Det var nykterhetskontroll.

Jag hade min plånbok i bagaget så jag slapp visa körkort :) Snäll Polis de där.  När jag blåste så var det också bra.. konstigt annars :P Polisen sa lite klatchigt: Ja det var negativt.. men det är ju positivt, med ett brett leende på läpparna. Jag kunde inget annat än att hålla med :p

Sen svängde vi av vägen och åkte den sista biten ut till stugan. Mötte ingen denna gången heller. Tur det för den vägen är såååå smal. Hatar sånna vägar. Går bara mötas på mötesfickorna. Då förstår ni hur liten vägen är. Väl framme i stugan packade vi upp de sakerna vi hade med oss och visade Stina runt som också var med idag. Hon var lite rädd ibörjan men sen var det lugnt.. så länge vi var inne i alla fall.

Magen började kurra på både mig och Johan så det var bara att börja att laga mat. Spagetti och Köttfärsås stod på schemat idag och gott blev det trots att vi inte kunde använda löken som vi hade med oss för den var visst dålig. Men sen kom ett problem vi inte räknat med. Disken. Vi hade ju med oss vatten men det var ju inte överdrivet mycket så det blev till att snåla.. men det gick det med. Vad skönt det ska bli när vi sätter på vattnet därute.

Efter maten vilade vi lite och sen gick älsklingen ut och gick med Nora. De var borta i 40 minuter och undertiden så tog jag bort mossa på stenarna. När de kom tillbaka hade Nora somna i vagnen så älsklingen hjälpte mig. Vi höll på i 1-1½ timme till sen hade jag så ont i ryggen så jag knappt kunde gå så vi bestämde oss för att sluta för dagen.

Vi gav Nora lite mat för hon vägrade äta innan promenaden. Vet inte varför.. men antagligen för att hon var så trött. Men nu åt hon lite i alla fall. Sen var det bara att packa ihop och bege sig hemmåt för klockan var över fem.

Väl hemma har vi bara tagit det lugnt i fotöljerna och tittat på tv. Jag kollar på Van Veeteren nu.. men det är nyheter så passar på att uppdatera bloggen lite.. men nu börjar det snart så bäst att gå så man inte missar något!

Ha de!

Mulet väder

Vart är det fina vädret från igår? Inte hos oss i alla fall. Här är det mulet och grått. Fast det är ändå 7 grader ute redan. Så ska väl inte klaga. Solen skulle ju komma fram senare under dagen så hoppas på att den gör det.

Vi ska åka ut till stugan om nåra timmar. Måste mata Nora en gång till bara och göra iordning allt som ska ut. Det är ju endel om man säger så. Vattnet är ju inte påsatt än så det blir att ta med massa vatten också. Leta upp massa colaflaskor. Men det är ju sånt man får ta. Se om Js pappa kan hänga med ut någon dag och hjälpa oss med vattnet. Det var visst lite krångligt när man skulle få på det.

Jag har sovit jättegott inatt. Som en stock tills jag vaknade tjugo över åtta. Johan hade lite jobbigt när han skulle somna dock för han hostade något enromt. Det slutade med att han spydde för att han hostade så. Så han somnade inte tidigt direkt. Stackarn han kommer nog vara trött idag. Så jag får nog inte slita för hårt på han <3

Men nu ska jag göra mig iordning!

Påsklunch och papperssortering

Påsklunchen jag och Johan var på var jättegod. Jag hade gärna tatt mer men "fick" inte för Johan. Eller klart jag fick det men han liksom jag tyckte det var bäst att stå över en andra gång även om det var mycket lockande att ta om. Men tar man om så tänjer man magsäcken lite mer o då går man aldrig ner i vikt :p

Tårtan efter var dock ingen höjdare. Den kunde de bytt ut mot något godare tycker jag!

Nora hade varit jätteduktig hos gammelmormor o gammelmorfar. Hon hade inte skrikit eller gnällt något utan vart som den lilla prinsessa hon oftast är borta. De hade varit ute och gått i det fina vårvädret och sen hade de gått in och ätit lite gröt och när vi kom satt Nora på golvet och lekte. Min lilla docka <3

När vi kom hem så tittade vi på reprisen av Lyxfällan eftersom vi missade det i torsdags. Visste ni att ett barn beräknas att kosta 1 miljon kronor mellan 1 och 18 år. 1 MILJON.. det är helt sjukt vilka pengar jag och Johan kunde sparat :p Men i de kostnaderna så är allt inräknat... allt från saker till barnet, större lägenhet, inkomstbortfall för att man är föräldraledig, mat, el, vatten... ja allt ett barn använder under sina 18 första år. Så många av de kostnader tänker man inte ens på under åren som kommer att gå.. tur det!  Vi har ju redan förlorat rätt mycket i inkomst om man säger så... 6-8000 i månaden tror jag att vi förlorar på att jag går hemma efter skatt.. så har jag snart vart hemma i ett år det är alltså 72-96000 det är verkligen mycket pengar...helt sjukt!! Tänk vad mycket man skulle kunnat spara undan.. men jag och älsklingen har vart superduktiga på det ändå <3

Men nu ska vi inte tänka på vad vi förlorar utan vad vi vinner!! En helt fantastisk familjemedlem som alltid kommer ligga närmast hjärtat. Skulle aldrig byta henne mot pengar! Aldrig i hela mitt liv!

Efter lyxfällan så städade vi undan lite i en timme sen började Robinson. Då kollade vi på det och gick igenom alla gamla papper och räkningar och satte in dem i pärmarna. Det tog sin lilla tid måste jag säga. Började åtta o var precis klara. Men så går de när man halkar efter men nu är vi i kapp igen! =)

Ska äta upp min banan nu och sen ska jag sova!
God Natt mina vänner <3

Nora ska till Gammelmormor o Gammelmorfar

Om 50 minuter ungefär ska vi åka iväg. Nora ska till Gammelmormor o Gammelmorfar. De ska vara barnvakt när jag, Johan o Gammelfarmor ska äta påsklunch tillsammans med de andra som hyr här. Se om Nora kommer vara snäll. Men det brukar hon ju alltid vara, men man vet ju aldrig.

Idag har hon varit jätteduktig. Jag och J försov oss en bra stund och Nora låg själv och lekte i sängen. Inga gnälligheter där inte. Tur att hon gillar att leka själv. Hon är så duktig. Får aldrig nog av att säga det faktiskt.

Enda gången hon inte är duktig det är när det kommer till maten. Då ska vi krångla och hålla på :p

Men oj vad tiden springer iväg.. måst göra mig iordning!
Blev en kortis ida bara :p

Somnade nästan framför tvn

Johan skickade mig i säng egentligen för jag är verkligen skittrött. Men fastnade såklart här. Inte bra att datorn är på. Då måste man ju bara kolla om det är någon som uppdaterat någon blogg eller på bdb. Men men det är sånt man får leva med.

Innan jag gick hit kollade jag och J på Pineapple Express. Men jag får väl kolla på slutet själv imorgon istället för älsklingen kollar på det nu. Han ville se klart filmen innan han skulle sova. Men mig kör han minsann i säng:P Det är inte rättvist.

Nora ligger o snarkar i sitt rum. Snarkapa får man kalla henne så? Men söt är hon. Hon har verkligen ärvt saker från mig när det gäller sovstil måste jag säga :p Ligger åt alla håll o kanter i sängen. Söt är hon. Och jag är såå stolt över henne. Ibland funderar man på hur kan jag och Johan skapat ett så perfekt barn. För det är ju ändå vi som "gjorde" henne. Känns konstigt att sex kan leda till ett barn. Det är riktigt fantastiskt egentligen.

Men förstår inte riktigt hur något som är så litet att det inte går att se med blotta ögat blir tillsammans med ett ägg som inte heller går att se, en vuxen en vacker dag. Jag får det verkligen inte gå ihop. Men nåt fantastiskt är det i alla fall. Saknar känslan av att vara gravid. Visst är det konstigt att man glömmer allt det jobbiga med graviditeten och bara kommer ihåg det bra efter ett tag.

Tänker jag tillbaka på min graviditet så tänker jag på vad stolt man var över magen, när Nora låg och sparkade där inne, när hon snurrade runt, när hon hade hicka.. allt sånt tänker man på. Man blev varm i hela kroppen. Första sparken! Den var helt fantastisk :)

Men tänker man efter riktigt noga..oro,  illamående, spy varje morgon, inte kunna äta vad man vill, ryggont, magont, tungt, man får gå omvägar för att komma emellan saker, för mig så var det sängliggande med strikt sängläge.. inget av de jobbiga sakerna tänker man på. Visst är det konstigt!

Mina två tråkigaste veckor i mitt liv är som bortblåsta. När jag tänker tillbaka på min strikta sängläge så tänker jag bara, men det var ju kul :) Jag fick ju besök och grejjade och donade i sängen. Men så var det ju inte alls. Jag hade ju jättetråkigt. Och så mycket folk hade jag ändå inte runt mig, inte som det kändes då i alla fall.

Ja livet är konstigt måste jag säga!

Kommer en låång berättelse om mina dar på sjukhuset, förlossning, Noras och Min tid på sjukhuset sen en dag när jag orkar skriva ner allt. Får ta o läsa min dagbok som jag skrev i nästan varje dag. Inte när Nora var född dock för då var det så mycket helt plötsligt. Då saknade man att få ligga o lata sig i sängen :)

Men nu är klockan MASSA!
SOV GOTT =)

Om den nya designen

Tänkte bara gå igenom lite kort om det nya på den nya designen. I headern, alltså högst upp så står det: Nora, Vardagen, Tankar och Lilla jag. Detta är mina kategorier jag har på bloggen. De gamla är borttagna så de gamla inläggen är kategorilösa..lite klantigt men det är lätt att vara efterklok.

Nora, Vardagen, tankar och Lilla jag är klickbara länkar. Men just nu funkar bara Vardagen eftersom jag endast har något inlägg i den kategorin. De andra kategorierna kommer börja funka såfort jag lägger in något där.

Hoppas ni gillar den nya designen! Jag tror jag gör det.. iaf för tillfället.. bättre än den förra tycker jag nog att denna nya blev =)

Sommarstugan

Äntligen har vi vart ute och kollat stugan. Johans farmor ville att vi skulle åka ut och sätta på elen så det gjorde vi. Även om älsklingen inte mår riktigt bra. Vi passade på att kolla vad som behövdes göra där ute. Det var endel. Ska börja med att kratta upp alla löv som ligger överallt. Det kommer nog ta sina timmar. Sen ska vi ta bort mossa på gångarna så att man ser alla handgjutna stenar igen. Sen får vi se vad som nästa projekt blir. Växthuset antagligen så man kan börja så där inne.

Ska förhoppningsvis åka ut på söndag om det är fint väder. Imorgon hinner vi inte för då e de påskmiddag tillsammans med alla hyresgäster i detta området. Det ska bli kul. Vi ska åka dit med Js farmor. Nora ska vara hos gammelmormor o gammelmorfar. Där kommer hon trivas. Får hoppas att hon är snäll.

Det blev inget Götene idag. Stackars T som är och hälsar på så dissar vi han hela tiden. Men får skylla på älsklingen som är sjuk. Får åka te Götene fler gånger nästa vecka istället. Måndag kan vi ju åka in tidigare så åka o hälsa på innan babysimmet om Nora är tillräckligt frisk.

Men nu ska jag inte sitta här o slöa :p

Då var man uppe igen

Japp då har man gått upp igen, trött så jag knappt vet vart jag tar vägen, men piggnar väl till under dagen. J ringde och väckte mig. Han sa att han kommer runt nio istället för tolv, så det var likabra att gå upp. Älsklingen o Nora ligger dock och sover så gott. Fuskit säger jag =)

Johan har fått väldig hosta. Han har hostat hela natten. Se hur han mår sen. Var planerat att vi skulle till Götene och till stugan idag men det beror på hur han mår. Han ska ju orka med. Dessutom måste han va frisk till imorgon för då e de påsklunch som gäller =)

Tänkte mig sätta och grejja på designen till bloggen igen. Det tar sin lilla tid men nu är det i alla fall sånt kvar som jag kan. Måste bara leta upp lite koder som jag inte kan i huvudet =) Vad tom man kommer känna sig när man e klar bara. Men denna designen som jag har nu har jag inte riktigt trivts med så hoppas jag kommer trivas bättre med den nya!

Ciao!!

Snabbis innan sängen

Usch är helt slut. Har hållt på att lära mig massa om bloggdesign idag. På god väg faktiskt. Ni kan ju kolla in min blivande bloggdesign på http://znutte.blogg.se/testblogg Den är inte klar men en vacker dag kommer den bli det. Har ni synpunkter så kom gärna med dem! Alltid bra med sådana.

Idag var älsklingen iväg och skrev på ett elavtal till stugan och så fick han nycklarna. Så gissa vart vi kommer vara i helgen =) Ska bli sketa kul. Se om vi kan få iordning därute till Noras födelsedag. Då kan vi ju fira den där i så fall ^^  Nyfiken på hur mycket det är att göra där ute. Men det återstår och se imorgon troligtvis. Då ska vi nog åka ut en snabbis och sätta på elen och lite sånt.

Inget fuskande idag med dieten. Se om man kan skärpa sig nu. Dags att gå ner lite kanske.. men känns inte jättemotiverat eftersom jag gärna vill ha ett till barn snart. Vill ju inte att det ska vara alldeles förstor ålderskillnad på Nora och hennes framtida syskon. Om jag nu kan bli gravid igen, det vet man ju aldrig. Och alla vet ju att man inte blir smalare direkt av att vara gravid. Men men jag kämpar vidare. Vågen står dock helt still.

Se om jag kan bli ordentligt frisk snart så jag kan börja med Hip Hop Abs igen. Det är faktiskt kul. Men svårt att komma igång bara. Men när man väl står där så går det rätt fort.

Undra om man kan få med den andra till sängen. Han sitter o spelar Zelda. Är det inte wow då är det GTA, är det inte GTA så e det Zelda. Ska bli skönt i sommar då vi inte har dator eller tvspel i stugan. Men jag kommer sakna att blogga :( Men kanske kan blogga via mobilen.. går det? Det borde det gå. Men det får vi kolla på sen. Annars kanske nån vill ge mig en laptop med mobilt bredband ;)

Natti <3

En ny dag har kommit

Japp då var det ytterligare en ny dag. Tankarna flyger runt i huvudet på mig. Förstår inte varför. Men det gör dem i alla fall. Nora sover, Johan sover och Stina är inte hemma. Vi ska hämta henne på lördag. Det är verkligen ensamt hemma utan henne. Vår lilla kissemiss. Undra vad hon kommer tycka om sommarstugan? Hon kommer nog tycka det är konstigt till en början. Men det kommer nog gå bra. Jobbiga är bara att släpa lådan fram och tillbaka, men det är ju sånt man får ta o göra när man har en liten innekatt. Se hur de blir i stugan bara. Ibland gillar hon ju sitt koppel och ibland inte alls. Men det känns taskigt att ha henne som utekatt där och sen stänga in henne i lägenheten i stan. Även om hon kan gå ut på balkongen så är det ju inte samma sak.

Sitter även och tänker på en gammal vänskap som bara försvann utan att jag har en blekaste aning om varför. Det är lite så man saknar den ibland. Samtalen som kunde vara hur länge som helst ibland. Särskilt när man var på jobbet :p Varje rast satt man i den där telefonen. Men det var trevligt. Särskilt när man hade rast själv. Men tyvärr kan man inte styra allt här i livet. Men vem vet.. var det en äkta vänskap eller kändes den bara äkta med tanke på slutet.. aja får gå och älta detta idag om jag inte har något bättre för mig. Vet i alla fall att vi hade kul ihop och det är ju det bästa minnet.

Funderar på att köra upp Johan ur sängen snart. Klockan börjar ändå bli rätt mycket. Nora får sova. Hon har ändå vart uppe och lekt några timmar. Men älsklingen har bara matat Nora o sen har han sovit hela tiden. Bara 18 dagar kvar till han börjar jobba. Så kanske e bäst att börja vänja sig vid att gå upp tidigt. Bussen går ju vid sex. Iofs kan han sova på bussen. Men i alla fall.

Lägger in en bild på mig och snorisen :) Den behövs egentligen redigeras lite i färgerna, men har inte orkat göra det än. FY MIG!


Kort uppdatering innan sängen

Ja denna dagen har varit alldeles lugn. Jag har ont i halsen, Johan har ont i halsen o huvudet och Nora har hosta och är förkyld. Lite jobbigt är det. Jag vill att hela familjen kan bli friska nu.

Såfort vi blir friska så ska vi få nyckeln till sommarstugan :) Det ska bli så kul. Då kommer vi vara där en hel del. Nu är det ju massa att förbereda där. Åhh längtar så :) Har ju sett fram emot detta över ett år nu. Får hoppas det blir in varm och solig sommar nu bara :)

Jag får tillbaka 2938 kr på skatten.. men johan ska betala 2800.. kul kul.. tänk om vi kunde få pengar båda två. Det hade inte suttit fel. Men det blev som jag trodde... aldrig att det kan funka som man vill. Det känns nästan som skatteverket tänker: Nu får hans sambo pengar, då gör vi så han får betala :p

Men men.. inte mycket att göra något åt. Nästa år får ju Johan deklarera för resor till o från jobbet under några månader i alla fall. Men det blir ju säkert inte så det räcker eftersom man måste upp i en viss summa först.

Förresten min gamla tandläkare ringde i förrgår till mig. Gissa vem som blev snopen och tankarna rusade förbi i skallen på mig. Vad ville han, har de upptäckt nåt fel på mina tänder, ska jag få tandställning igen. Jag många tankar på kort tid for förbi. Men saken var den att han hade fått en fråga från en kollega om inte han hade haft en patient med samma syndrom som jag har. Kommer inte ihåg vad det heter nu.. det är för krångligt. Hans kollega hade kommit i kontakt med en annan som har samma syndrom så min tandläkare undrade om den personen fick ringa mig och fråga mig lite om syndromet.

Visst sa jag, men jag vet ju inte mycket, men kan berätta det lilla jag vet. Så nåndag kan någon jag inte har en blekaste om vem det är att ringa mig och ställa massa frågor som jag säkert inte kan svara på :P

Men nu tickar klockan igen! SÄNGEN BUMS ^^

4 år med Älsklingen <3

Då har det gått fyra år sen mitt nya liv kom till. Mitt liv med älsklingen <3 Vi firar 4 år idag. Det är inte klokt vad tiden går fort. Känns som det bara var några dagar sen vi satt på resturangen i Skövde och firade ett år :) Men mycket har hänt under de här fyra åren. Många saker som gjort oss starkare tillsammans. De mest tråkigaste sakerna under våra fyra år är att min älskade morfar gick bort innan han hann träffa J. Va kul de hade haft tillsammans :) Men nu var det inte menat att de skulle få träffas :( En annan tråkig sak var att älsklingens farfar gick bort några månader efter min morfar. Så det var två begravningar det året. Inte alls kul.

Det roligaste och bästa som hänt under våra fyra år är såklart vår älskade dotter :) Inget slår henne som ni säkert förstår =) En helt fantastisk familj har vi blivit ^^

Hur ska dagen till ära firas då? Ja, ingenting faktiskt tyvärr inte idag i alla fall. Johan ligger i sängen och är sjuk, Nora ligger i sin säng och är sjuk och jag börjar få ont i halsen. Inget kul alls. Men vi har ju redan bestämt sen länge att vi ska fira vår 4 års dag i Stockholm om två ½ vecka =)

Då ska vi gå på Joe Labero och sova på Nordic Sea Hotell och besöka deras isbar. Det ska bli riktigt kul =)


     

Visst är det fint :) Hoppas det är lika fint i verkligeheten. Dock kommer de kännas konstigt att åka utan Nora. Första hela helgen utan henne. Riktigt konstigt.. se om man kan sova^^ Vi ska inte lämna Nora hemma om ni nu skulle tro de vilket jag verkligen hoppas att ni inte tror :p Hon ska vara hos farmor o farfar hela helgen. Vad bortskämd hon kommer bli!

Men nu ska jag hitta på nåt annat!


RSS 2.0