Söndag den 22 februari

Ja då sitter man här o väntar på att köra igång en 25mana naxx runda. Säger inte er nåt som inte spelar wow.. men de e iaf 25 personer som spelar tillsammans. Nora sover så gott i sin säng. Va o gav henne nappen förut.

Ibland önskar jag att Johan o Jag spelade mindre och umgicks mer när Nora gått och lagt sig. Men jag förstår min älskling att han vill spela. Det är ju hans största passion här i livet. Kan verkligen inte säga att han inte får spela. Han spelade långt innan vi träffades så jag ska inte ta ifrån honom det. Jag skulle må så otroligt dåligt om jag tvingade han att dra ner på spelandet. Som sagt det är han stora passion. Sålänge Nora inte blir lidande av det så får det gå.

Han spelar ju inte så mycket när Nora är vaken så hon blir inte de minsta lidande som tur är. Jag spelar ju med. Men ibland önskar jag att vi spelade mindre så vi kunde mysa mer tillsammans. Fast det är bara att finna sig i situationen.. jag älskar ju han som han är o tar jag bort hans spelande så är han ju inte han längre.

Som tur är så har han valt att spela WoW. Det är nog det mest sociala spelet jag vart med om. Har fått många fina vänner där. Det känns som man känner varann fast man inte träffats.. eller okej.. har träffat 2 stycken jag spelat med.. o det var som man känt varann hela livet i princip. När vi åker till Stockholm ska vi troligtvis passa på att träffa 2 till.. de är bröder o vi har spelat, bråkat, vart glada, vart ledsna och skrattat tillsammans i mer än två år.

Men nu ska vi dra igång snart tror jag.. fattas bara 1 person.. så bäst att lyssna på vad de säger i venten så man inte halkar efter =)

En liten uppdatering lagom till läggdags

Då ska man snart ta och sova. Är lite småtrött. Inte jättetrött men sådär lite granna. Trött i hjärnan men inte i kroppen så de kommer bli lite jobbigt att lägga sig... men de får gå. Stina kommer och jamar och tycker jag är seg till sängen.

Hon har faktiskt rätt.. jag borde sova för länge sen. Ska upp vid sex igen och mata Nora. Men hon brukar vara trött då så hoppas på det imorrn igen så jag kan lägga mig någon timme till sen efter matningen.

Idag har det vart en alldeles för lugn dag känns det som. Börjar bli lite tråkigt att gå hemma nu. Men känner inte för att jobba heller.. men söker jobb iaf trots att jag är mammaledig. Skulle jobba på något ställe med mycket folk i min ålder alternativt börja plugga.

Pluggandet har ju sina för och nackdelar. Men det får nog bli i framtiden när vår ekonomi är med stabil och jag och Johan fått så många barn vi vill ha. Nora måste iaf få ett syskon hoppas jag. Men vem vet.. jag kanske inte kan få fler barn.. man vet ju aldrig. Men försöka kan man ju alltid som tur är :)

Nu kom älsklingen från toa.. får skynda mig att skriva klart. Pratade med Izza på msn lite innan..vi pratade om att hon kanske kunde komma och stanna här några dagar. Jag hoppas hon gör det för jag behöver verkligen lite omväxling!

Mina dagar ser ju princip lika ut. Vill inte göra för mycket heller för då blir Nora stressad över allt. Jag vill inte bli sån förälder som gör så att barnen har någon fritidssysselsättning varje dag. Det räcker med något i veckan. Nu har vi ju babysimmet och det är alldeles tillräckligt för lillgumman! Hon är trött i flera dagar efter badet stackarn.

Ne nu måste jag sova!
SOV GOTT!


3e tanden framme

Igår var det babysim igen. Jag är så stolt över min dotter där. Vi tränade på att sitta på kanten och hoppa ner och det gick superbra! Hon hoppade och kom helt under vattnet och så ville hon upp igen för att hoppa ner lika fort. Det var en aktiv halvtimme måste jag säga. Riktigt kul att bada med henne igen! Har ju inte kunnat det på länge.

När vi satt och väntade på vår badtur så kollade jag i Noras mun och en liten liten tand börjar synas i överkäken. 3e tanden är här :)

Annars finns det inte så mkt att berätta.. allt är lugnt..

Eller jo va hos optikern idag. Fick lite starkare linser och glasögonen blev betydligt starkare. Hade jag inte fått nya glasögon hade mina gamla linser vart bra men eftersom jag behövde så starka glas i glasögonen var han tvungen att höja linsstyrkan med. Så nu har jag provlinser på mig som jag ska testa i två veckor för att se om de e bra eller ej.

Håll tummarna på att de blir bra nu!

Lite kort inlägg sådär..men uppdaterat iaf =)

Äntligen!

Nur har jag tänkt att uppdatera länge! Men alltid har det kommit något ivägen. Jag förstår det inte. Men nu sitter jag här för jag vet inte vilken gång i ordningen, men jag hoppas jag kan skriva klart denna gången utan att bli utloggad.

Förra veckan gick så rasande fort. Jag vet inte vart den tog vägen. Nora har lärt sig sitta ordentligt nu. Men vågar inte ha henne sittandes på golvet om man inte sitter brevid för helt plötsligt så slänger hon sig bakåt vilket inte är så bra om hon är själv. I sängen sitter hon dock fast man inte är precis brevid. Då gör det inget att hon slänger sig bakåt, men man måste sätta massa kuddar under madrassen så hon inte trillar ner.

Nora badade igår och det var superkul.
Första gången sen länge vi använde hennes lilla badkar. Nu kan hon ju sitta själv i det istället för att ligga ner. Vi satt i hallen och badade eftersom det är så trångt i badrummet.. gissa hur hallen såg ut sen :p Som en enda stor vattenpöl och jag var genomblöt men Nora hade kul och det är ju huvudsaken!

Alla hjärtans dag flöt förbi i helgen med. Det blev en lugn dag tillbringandes med familjen. Jag fick blommor, choklad och gelehjärtan av Johan och han fick en skjorta av mig och en Simpsons t-shirt med tillhörande shorts.. (är egentligen en pyamas men den kommer inte användas som det kan jag lova) av Nora. På t-shirten står det "Best dad in the house"

Just nu ligger Johan och sover med Nora sittandes bredvid sig. Hon leker med sin telefon som är superduper kul. Hon verkligen älskar sin telefon =)



Babysim i eftermiddag igen då. Det ska bli kul. de börjar lära sig rätt mycket saker. De senaste gångerna har de fått sitta på kanten för att sedan hoppa i vattnet. Det ser så underbart ut! De senaste två gångerna har jag fått vara på land. Första gången för att ta kort och sist för jag var förkyld. Men idag ska jag äntligen få bada med min lillskit =)

Vi höres!

9 månader 1 dag

Ja idag är Nora 9 månader och 1 dag. Inte klokt vad tiden går fort! Vi var på bvc igår. Allt såg bara bra ut. Det var syn och hörselkontroll denna gången. Hon både såg och hörde bra :) 6980g vägde och var 63,5cm lång. Inte konstigt jag
tyckt att hon börjar bli tung.

Suttit och läst runt på lite bloggar just. Är väldigt glad att jag och Johan fortfarande är tillsammans. Det är en pers att få barn! Har man sprickor i förhållandet när man väntar barn så hur ska de bli bättre när barnet kommer? Det är inte en dans på rosor bara för att ett barn kommer. Det blir mycket värre.

Jag och Johan har haft vår svåraste period i vårt förhållande just efter att Nora kom. Mycket tror jag var för att det kom som en liten chock för oss båda hur det egentligen var. Jag hade kunnat förbereda mig rätt så bra.. värre var det för Johan som skjuter upp allt. Sen började ju inte Noras liv som de flesta andra bebisars och det tog något enormt på förhållande och krafter att vara ifrån varandra så mycket medans det var så mycket oro i luften.

Dessutom fick jag ett så mycket större försprång med Nora så jag tror Johan kände sig lite utanför. Vi har haft nåra bråk sen Nora kom.. de har vi.. de kan jag inte förneka.. vissa större än andra. Men vårt senaste större bråk löste det mesta. Det var mycket känslor om allt som kom ut och äntligen rensades luften och vi kunde hjälpa varann.. detta bråket va nångång i höstas.. efter det har det vart mycket bättre.. både jag och Johan har en helt annan förståelse för varann.

Han hade inte trott att det var så mycket jobb med en bebis i början.. plus att vi hade mycket mer jobb än de flesta andra. Sondmatning, jag var tvungen att pumba.. maten skulle vara rätt på millilitern, Neo sköterskor kom varannan dag för att väga och mäta och kolla hur maten fungerade.. alla dessa läkar besök fram och tillbaka...Sen att Nora var så liten gjorde inte saken bättre.

Nu när allt extra jobb är borta är det rätt skönt.
Tillvaron har blivit helskön. Sitta och lyssna på Nora är något jag verkligen älskar. Igår satt hon själv längre stunder tom. Så snart är våran bebis ett minne blott och vi får en stor tjej.

Jag är glad att jag har haft Johan hela denna tiden.. det hade vart svårt annars.. men hade det vart mer bråk och osäkerhet hade det varit lättare att gå igenom själv. Bättre att lägga energin på bebisen än ett förhållande som tar på alla ens krafter. Så till er där ute som är gravida och har problem med er pojkvän... lägg energin på er själva och bebisen! Be pappan att finnas för bebisen om ni behöver hjälp.. men att båda ska tänka igenom er förhållande.. för det kommer inte bli lättare när bebisen är ute.

Måste bara tillägga att det är skrämmande många som är gravida med en pojkvän som sviker.. väldigt många bloggar handlar ju om det..  va ska man med killar till ;)

RSS 2.0