Tidigare flytt???

Vi kanske kommer flytta 1 maj redan! Bara det inte blivit några missförstånd nu så kommer de bli så^^ 
Jippi åhh ja längtar så! Ska börja packa redan i helgen. Jag vet ju inte hur länge ja klarar av att vara aktiv med en växande mage. Men de blir nog bra. Fredrik o Marie ska troligtvis hjälpa till med flytten! Perfekt. Behövs så mkt folk som möjligt för då går de både snabbare o lättare. Vi var ju rätt många som va med när vi flyttade hit ;)

 

Ska kolla på tapeter o golv på månda. De ska bli så kul! Åhh vad ja längtar! Vill flytta nu!
Så ni som inte vart o hälsat på här o vill se denna underbara lägenheten.. ni har två månader på er :p

 

Kommer dock sakna utsikten över lidan.  Det är så fint särksilt på våren o sommaren. Men får gå promenader vid vänern istället. Det är ju inte helt fel det heller.

 

2 månader o 2 dagar


Nu bär flyttlasset vidare

Denna lägenheten fick 2 år och 1 månad. Sen är det dags att ta med sig sitt pick och pack till Drömstan istället. Jag, Johan och hans pappa var och kollade på lägenheten idag. Egentligen var det inte mycket att se för de höll på att renovera den nu. Men vi fick se planlösningen iaf. Det var inte samma lägenhet vi skulle kolla på egentligen. Denna var något mindre, 86,4 kvm. Den andra som vi skulle kolla på var 87,6 så det är inte så stor skillnad. Men planlösningen i denna var mycket bättre. Inte alls lika långsmal och tråkig som den andra. Jag tror det kommer bli jättebra. Och det bästa av allt! Vi får själva välja nytt golv och nya tapeter till ALLA rum förrutom badrummet som ska målas vitt.

 

 

image45

 

(bilden e spegelvänd mot vår lägenhet)

 

 

Alla tak ska målas, alla lister ska målas, golvet ska läggas nytt och nya tapeter som sagt. Vi ska få nytt badkar till badrummet, om vi vill ha badkar, en ny stor spegel ska monteras i badrummet och det ska målas om som jag sa innan. Tvättstugan i huset ska helrenoveras, källaren ska målas och trappuppgångarna ska målas. Så det kommer inte se ut alls som det gör idag. :p

 

Från vardagsrummet kan man gå ut på balkongen och nedanför den finns en fin lekplats. Perfekt till livet i min mage. Parkering och Garage finns att hyra. Vänern ligger nära så långt till sjön blir det inte heller och inte till mataffären heller. Det enda som blir lite långt det är in till stan. ca 1 km så det är ingen fara heller. Perfekt promenad. Hyran blir lite mer än här, men dock inte så mkt... några hundra, men då får vi en lägenhet som är 20kvm större så vad har jag att klaga på?! 

 

1 Juni bär det av


Fågelkvitter och solsken

Finns det nåt härligare än att vakna upp till fågelkvitter? Det gjorde jag idag. De små söta krabaterna sjöng så vackert utanför fönstret. Det kändes verkligen som att våren äntligen kommit. Jag gick upp och gick och ställde mig i balkongdörren och kollade ut över Lidan. Det är så fint när solen glittrar i vattent. Det kommer vara något jag verkligen saknar om vi flyttar. Denna underbara utsikt. 

 

Drömde annars inatt att jag födde en flicka. Det är första gången jag drömmer att det är en flicka. Har däremot drömt att det är en pojke säkert 5 gånger om inte mer. Jag är så nyfiken på vad det är. Halva tiden har gått nu tror jag. Tappat räkningen med veckor :S Men får reda på vilken vecka jag är i på torsdag då det är dags för ultraljud igen. Tror jag är i vecka 19 btw. Men säker e jag inte ;)

 

Ne dags att äta frukost!

 

 

 

image44


Sommarstugan

Idag var jag o älsklingen plus hans familj o kollade på deras farmors sommarstuga. De va mindre än vad jag trodde, men jag jämför ju allt med torpet :p Men vi bestämde att vi ska hyra den from nästa år. Vi kunde få börja redan nu i april, men vi kommer nog ha fullt upp i sommar ändå ;)

 

Men det ska bli kul att få ett sommarställe ute på Kållandsö ^^ Inte alls långt te Spiken heller så det kommer nog bli super tror jag. Jobbiga e bara o vänta ett år. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Eller vad e det man säger. Det var ett riktigt mysigt ställe trots att de regnade :p 1 stort hus, ett mindre o ett till med ett rum och toalett. Men vi kunde bara kolla i det lilla huset för det va de enda Jörgen hade nyckel till :p Men där inne var det fint.

 

Längtar så redan. Börja grejja och dona det ska bli så kul. Har ju alltid velat ha ett sommarställe och nu slår den drömmen in. Halvt iaf. Vi ska ju bara hyra det av Johans farmor. Men det är rätt skönt att slippa stå som ägare med ifall de tryter med jobb framöver. Och skulle vi få hela stället så skulle det nog inte vara så populärt med resten av Ahlin släkten. Det är ju ändå pengar i det hela. Och köpa det har vi ju inte råd med nu :p Hyra blir helt toppen ^^ Det kommer ju bli som vårt eget ändå. Fast ibörjan ska vi dela hyran med Johans föräldrar så det inte blir så dyrt. Så det blir ett delat sommarställe men det kan vara rätt bra det med. ^^

 

Vill ha 2009 nu!


Knäppgöken

Måste säga att jag o Johan har en av de knäppaste men mysigaste katterna :p Jag vet inte vad hon fåttt för ryck idag :p Lever om henne hela tiden. Är lite rädd för att hon ska riva hela lägenheten:p

 

Började kolla på chipmunkarna igår ^^ Skitrolig e den ju... men vet inte om ja skrattade så mkt för att jag var så trött eller om den verkligen var så rolig :p Ska kolla slutet idag iaf somnade nästan ifrån den igår så kände att bättre o stänga av o njuta idag istället. Tycker det är synd att de inte går på TV längre. Gick ju på fyran när jag va liten och så hade Elina en film med dem. Älskade dem massa ^^

 

 

image43

 

 

Vad händer idag då? Älsklingen ska tvätta o ja ska väl städa lite. Tvätta bilen ska vi göra med. På tisdag ska vi kolla på en ny lägenhet =) Känner att vi vill ha lite större nu när vi snart kommer bli 4 (katten inräknad). Ska kolla på en lägenhet i drömstan. 87.6 kvm. Jag lägger ut en bild på lägenheten sen om vi väljer att ta den. Trivs ju väldigt bra med den vi har. Men vad gör man när den inte räcker till? Måste ju ändå flytta om nåt år när bebisen börjar få leksaker. Det lilla rummet räcker ju inte till länge :( Badrummet hade ju inte heller gjort nåt om de vore större :p I den nya lägenheten är badrummet så stort att man får plats med både tvättmaskin o badkar. Inte helt fel ;)

 

 

Kär o Lycklig

 


Spelkväll

När jag slutade i Fredags så var jag något stressad om man säger så. Jag var tvungen att skynda mig för vi var tvungna att handla mat o spel innan klockan sju för då skulle Johan vara i Götene för att hämta Fredrik, Andreas och Marie x2 och jag skulle vara hemma och laga mat. Johan blev sen som vanligt men de gjorde inte så mycket för då fick jag mer tid till maten. 

 

Sen kom de allihop och den mycket trevliga kvällen började. Vi började med att äta såfort maten blev klar. Jag hoppas de gillade min apelsin och vinbärskryddade kyckling ^^ Ja tyckte iaf den va rätt god. Men har för mig att den skulle smaka annorlunda, men de e inte konstigt för det var sju år sen jag åt den senast. 

 

Sen började vi spela ^^ Eller de andra hade redan spelat uno medan de väntade på att jag skulle laga mat. Första spelet ut blev TP. Vi körde killarna mot tjejerna. Första omgången vann vi och andra killarna. Fast vi tjejer var bättre på vuxenfrågorna än va killarna var ^^

 

Sen drog vi igång Cluedo. Var några år sen jag spelade det senast. Men det var kul. Ibörjan körde vi var för sig, men det gick så segt så vi satte ihop oss par o par. Jag och älsklingen vann ^^ Fredrik o Marie var nära på att vinna men de gissade på fel rum. Tur för mig ^^

 

 

image42

 

 

Tack för en mycket trevlig och mysig kväll ^^ Det får vi göra om snart tkr jag!


När en tjej

image41

Alla Hjärtans Dag

Visst är denna dagen fin! Den ger så mycket glädje till den som har en partner, eller en riktigt bra vän. Den ger dock väldigt mycket sorg till den som har brustet hjärta. Men ack vad glad jag ändå är att den finns. Mysigt e de minsann me gulliga mess o presenter =) 

 

Fast egentligen skulle jag vilja vara kille under just denna högtiden, för tänk vad lätt de har att köpa presenter. Kommer de inte på något kan de alltid köpa ett gosedjur eller ett hjärta.. Eller något som e rosa, rött eller lila. Men skulle en tjej köpa tex en Miranda nalle till sin pojkvän så tror inte jag han skulle bli lika glad som tjejen skulle blivit.

 

 

image40

 

Min Alla Hjärtans Dag var en mysig dag. Eller mysig o mysig.. älsklingen låg o sov hela dagen tills det var dags för mig att åka till Jobbet. Men det gjorde inget för dagen började så bra. Vaknade innan klockan ringde. Tog på mig linserna o kläderna och åkte för att hämta Johan på jobbet. Hem igen o sova lite till. Klockan ringer vid nio o fem över nio ringer det på dörren.

 

Vad vill Jörgen nu? tänker jag för mig själv. Han vet väl att johan ligger o sover?! Men utanför stod inte Jörgen utan en helt okänd kille. Jaha, tänker jag, en försäljare. Men ack så fel jag hade :p Han kom med blommor som min älskade skickat med bud =) Gulligt va ;) Sen fick jag även min första, allra första ring av Johan =) Så fin e den.. lite stor, men ska va min storlek men den passar på långfingret så det gör inget. 

 

Men stopp o belägg! första ring? förlovningsringen då? kanske ni undrar. Men nu e de så att jag o Min lilla älskling var moderna av oss. Han frågade om vi skulle förlova oss. Jag svarade JA. Vi kollade på ringar tillsammans. JAG betalade ringarna. Så det va min första ring jag fick idag <3

 

Jag bara älskar att älska min Johan


Hängselbyxor =)

Idag fick jag mina efterlängtade hängselbyxor på jobbet. Och så många kommentarer om att jag var söt =) Så nu vet alla som inte visste nåt innan vad som är pågång. Men så skönt det var att få ett par riktiga byxor som inte sitter åt i midjan. Men annars har arbetsdagen varit skit. Va på swingen ida.. o det är verkligen den värsta maskinen på hela företaget. Så tråkig att köra o till råga på allt så krånglade den HELA tiden! Men men de va bara att bita ihop men vid kvart i nio orkade inte Gunilla med mer :p

 

Annars har dagen vart helt okej. Jag funderar på att byta layout på bloggen. Men de gäller att orka ta sig tid. Vill göra den lite mer proffsig om man säger så. Vet inte om ja kan de.. Är ju inte den bästa på de om man säger så :p Men har du nåt förslag på layout så kläm fram med det bara.

 

Men får fantisera lite om de i natt o se om ja hinner med att börja imorgon. Skulle vara lite kul o göra de faktiskt^^ Men har MASSA att göra då.. måste fixa en alla hjärtans dag present te Johan o jag har inte den blekaste om vad jag ska köpa. Inte orkat tänka på de. Men de löser sig väl.

 

Sov gott alla :)


Mat i stora lass

 

Igår var jag, Johan, Fredrik och Marie i Skövde och åt lite god mat. Marie hade aldrig testat Mongolisk Buffé så det var till Thai House resan gick. För vem vill missa sån god mat. Jag var lite orolig att hon inte skulle gilla maten. Hade ju aldrig träffat henne innan. Bara pratat lite på Bdb. Men hon gillade den =D Det gjorde vi alla ^^ Men jag blev lite besviken. Vi fick inte den super goda päronglassen till efterrätt. Det var verkligen en miss. Men men.. jag fick överleva ändå.

 

 

 

Vi hade en riktigt trevlig kväll.. en av de bättre på länge faktiskt. Så kul o prata av sig med Fredrik igen ^^ Va ju ett tag sen sist om man säger så. Men det var precis som förr i tiden ^^ Och så hoppas jag det fortsätter förbli. För han e ju speciell.. det är han.. vi har delat många glada o lessna stunder tillsammans. Han har räddat mitt liv några gånger då allt bara varit svart. Fredrik, Sara o Johan ni har vart/är guld värda för ni har räddat mig då det verkligen krisat. Tack! <3

 

Men tillbaka till igår.. vi pratade mycket gamla minnen o så självklart WoW som Fredrik börjat spela. Marie kanske inte tyckte det var de roligaste ämnena.. men hoppas vi inte tråkade ut henne alltför mycket ;) Vi var i Skövde i två timmar o åt! De ni.. ja o Johan brukar vara klara på en timme :p Men sen åkte vi hem o lämnade av Fredrik o Marie i Götene. Men innan de gick så satt de kvar o pratade en timme i bilen ^^ 

 

Det var som sagt en mycket trevlig kväll ^^

 

Idag har ja o Johan tillbringat nåra timmar i Götene för att lära Fredrik lite mer WoW.. det var riktigt trevligt det me. Inte helt fel o sitta o spela på en "projje" :p Sen fick man höra lite skvaller.. o vissa saker gjorde mig väldigt förvånad på hur lågt man kan sjunka.. medans andra gjorde mig mindre förvånad.. men men.. alla är vi olika.. tack o lov för det ^^

 

Puss o kram på er mina små sötnosar <3


World Of Warcraft

Finns de nåt underbarare spel? Ne, inte va ja testat. Fast har inte spelat så många men de räcker me de ja testat. Just nu sitter ja o försöker övertala en av mina äldsta kompisar i WoW att byta server. Han har tröttnat på vår server ändå så tkr han kan börja tillsammans me oss på Frostmane istället. Han e ju redan bland de bästa spelarna på Lightbringer. Nu behöver han en ny utmaning ;)

 

Jag tror tom att ja lyckas.. eller han ska göra en gubbe iaf.. sen får vi se hur mkt han spelar :p
Fredrik har börjat spela med och det tycker jag e TOPPEN!! Så kul.. nu kan man ju prata me han mkt oftare.
Se om han blir lika beroende som min käre pojkvän.. men nu ska ja leta fram min nässpray :p

 

Täppt på riktigt


Blää

idag har de vart en helt vanlig dag. Men ja har vart super trött.. de har vart riktigt jobbigt. Så nu ska ja snart sova tänkte ja. Måste bara göra iordning i köket efter mig. Har gjort potatismos o köttfärsås idag. blev riktigt gott om ja får säga de själv :)

 

Nu väntar ja på att älsklingen ska ringa. Så ja kan sova sen! Ska bli sååå skönt o få lägga sig. Katten har legat o sovit en halvtimme i min famn när ja satt o spela. Men flyttade henne nu när ja skulle börja skriva här.

 

Hmm vart tog all kreaktivitet vägen? Har inte en aning om vad ja ska skriva. Ja som planerat ett jätteintressant inlägg :P ack så de sket sig :p


Ultraljud

Idag var vi på KSS igen o gjorde ultraljud =) Den lilla/e låg med magen neråt så läkaren hade svårt o göra sin undersökning. Men lite fick hon fram iaf. Men ska dit om tre veckor igen för huvudet visade att ja va längre gången i graviditeten än vad lårbenet gjorde. Men de va normalt sa hon, men för att vara säker så ville hon kolla det igen med tanke på mitt syndrom. Vi fick med oss två fina små kort också =)

 

Sen när ja kom hem har ja bara suttit o spelat o nu ska ja snart lägga mig för att sova. Är så trött. Men börjar jobba så tidigt så de kanske inte e så konstigt. Annars e allt bara bra. 

 

Jag älskar Johan mer o mer för varje dag som går. Fortfarande! Kan du tänka dig. När ska de ta stopp egentligen? Han e verkligen den ja vill ha o den ja vill dela mitt liv me. Självklart e han inte perfekt, men vem e de? Likabra att acceptera de som inte e perfekt för blir han perfekt så e han inte Johan längre ;)

 

Se om de blir restaurangbesök i helgen. Pratat om att gå ut o äta Jag, Johan, Fredrik o Marie. Måste ju ge henne den chans ja lovat o ge henne =D Men ja tycker de ska bli kul o se va hon är för person ^^  Så jag hoppas det blir av nu ^^ 

 

Tjipp på er!


Passat 1.8T

Va o hämtade bilen i Mullsjö i helgen. Den blev skitbra =) Jättefin e den ^^ Jörgen har dessutom vaxat o polerat upp den så den glänser jättefint nu. Är jätteglad för den. Den är perfekt. Farthållaren e helt underbar att ha. Antisladd, antispinn, abs bromsar på den.. de hade inte audin.. gammal som den va.. men nu kanske Johan slipper hälsa på dikena ^^ Sen är det Turbo på bilen me.. inte helt fel ^^

 

Annars har helgen bara vart bra ^^ Va hos Jörgen o åt massa god mat igår. Va lite folk där så de va trevligt det me. Men efter tio nångång gick jag och Johan hem till mamma för ja var så trött. Somnade med en gång nästan. Iaf sen när ja fick tyst på Johan som snarkade så hela huset skakade :p

 

Nu kollar ja på Singing Bee. Lite småkul. Inte bara ja som e kass på att sjunga rent :p
Skriver mer kul imorn om ja orkar.. 

 

Sov gott sen!


167 dagar kvar

Beräknat förlossningsdatum: 2008-07-17
Barnet blev till omkring: 2007-10-25
Du är i vecka: 17
Du är i månad: 4

Antal graviditetsveckor och dagar: 16 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 167

 

Jag räknade ut lite roliga saker på www.libro.se idag. Om allt går som planerat så ligger jag och krystar på BB om 167 dagar. Då måste ni tänka på mig ;) Kommer bli så spännande. Jag är så förväntansfull. Hoppas verkligen att allt går som det ska. Vill ju se de lilla knytet i magen!

 

Karin på jobbet va o hälsa på igår. Hon hade med sig lilla Mikaela som är 1 månad gammal. Hon var så liten o söt. Jätte charmig. Vad man började längta då. Jag vill att tiden bara ska springa iväg så jag också får en liten =) De e så himla goa o skrikiga ;) Kommer bli en tuff period framöver. Men de e det värt. 

 

Usch nu börjar jag jobba snart. Vill inte! Men dagen går nog rätt fort eftersom jag ska vara ledig en timme mitt i. Det är bra ^^ Kolla på lägenhet e aldrig fel. Men vill inte flytta egentligen! Men ibland måste man ha större ;) Men vi har ingen brådska utan kan kolla o hoppas på att hitta nåt som är bättre än detta stället. Jag hittade en lägenhet i Skövde som såg ut att ha väldigt fin planlösning. Men varken jag eller Johan vill bo i Skövde egentligen. Vi trivs så bra i stan.

 

Ne nu måste ja äta o göra mig iordning. Klockan springer ju iväg. Som vanligt :(


RSS 2.0