Länge sen sist

Nu är det ett tag sen ja skrev.. mycket har hänt.. har en utmaning ja fick av S som ja måste lägga ut nån dag.. gjort den. men inte orkart publicera den bara:p Sen har man vart i Mullsjö.. va ute o gick me Sara o så kom Emma några timmar som vi pratade bort.. Sen kom Elina, Sandra, Annelie, Maritha o Nelly för att titta till Nora.. sen kom Kenneth o ville ha tag i Jörgen.. minst sagt massa människor o mkt att göra..

Nu kommer Stina o berättar att hon inte har någon mat.. får skynda mig att skriva här så att hon får det.

Johans sista vecka på jobbet.. känns tråkigt.. undra hur de ska gå för vår ekonomi.. blir att börja leva på andra grunder mot vad man är van vid.. men de gjorde vi ju förr så de borde gå nu med tycker jag. Får vi inte tillbaka jobbet på Promens så kommer ju all semesterersättning ut. Dock blir det ingen semester till sommaren om de pengarna tar slut :( Så de måste sparas med så vi inte lever utan nåt då.. man vet ju aldrig..

Mindre en vecka kvar till julafton. Vart har detta året tagit vägen egentligen? Nu är det snart ett år sen alla fick reda på att jag var gravid.. tänk om man är i den sitsen nästa år me.. va underbart i så fall.. saknar att vara gravid.. trots att de va tungt, klumpigt o jobbigt så var det en av de underbaraste perioderna i mitt liv.. saknar när man hade ont i revbenen.. saknar när man va stolt över sin mage.. saknar när de sparkar.. ja fick ju uppleva de så kort tid :(

Mamma e påväg till Finland nu.. På tal om de måste ja ringa till mormor me ju!

Ha de

Stor tjej

Igår var vi på BVC igen. Nora hade växt 3 cm sen sist så nu är hon 60cm lång. Hon växer så de knakar våran tjej^^ Hon vägde 5840g.. de e lite skillnad från 38cm o 1360g.. har lite svårt att släppa att tiden går så fruktansvärt fort och att hon växer så det knakar. Min lilla tjej har blivit stor tjej... charmar alla hon möter tjejer som killar.. det är så kul att se.

Har sökt massa jobb nu med.. förskolejobb.. men chansen e liten att jag får något av dem eftersom jag inte har utbildning.. .men likabra att försöka innan man blir arbetslös. Det kommer bli hårda tider verkligen.. en med föräldrapenning o en me akassa.. de blir inte mkt i kassan.. men de överlever vi såklart :)

Tvättade fönstren i tvrummet igår... vilken tid det tog.. 3 fönster + 1 dörr.. ska tvättas ute inne och inuti.. det tog tid måste jag säga och så hann de bli mörkt så får ta de andra fönstren idag istället. 5 fönster blir det sammanlagt som e kvar.. i 3 olika rum.. men de ska väl gå..

Har snart kollat klart på alla gossip girl avsnitt som e ute nu med.. 3 kvar..


Men nu vill inte Nora va själv längre!

Gossip Girl tokig

Nu har man kollat på halva säsong två av Gossip Girl som har kommit ut.. imorgon kommer ja nog inte ha några avsnitt kvar :( Känns lite tråkigt.. gillar verkligen den serien.. lik OC som de flesta säger... men va gör de.. gillade inte OC från början.. men efter några avsnitt då o då så började man kolla o nu står alla fyra säsonger i vår bokhylla :p

Funderar på om man ska börja kolla på One Tree Hill me... Fredrik har rätt många avsnitt.. eller så lånar ja gamla hederliga Dawsons Creek av honom.. vilken serienörd jag har blivit.. har ju inte ens dingat 80 i wow än.. men e 78 iaf.. men men..

Skulle putsat fönstrerna ida.. men de blev inget med det.. hade ont i ryggen när ja vakna.. hade de igår me.. men är mkt bättre idag så imorgon efter BVC så blir det putsning av fönster, upp med julgardinerna o julpyntning som gäller... 

Annars händer inte mkt här förtillfället.. har vart lite nere idag.. vet inte varför.. men de va riktigt jobbigt ett tag.. men nu e de bättre.. tröstade ju med Gossip Girl ;)

Men ska göra nåt annat nu..


-XOXO Gossip Girl som de avslutar Gossip Girl avsnitten med :p

Engelska o julskyltning

Jag känner mig riktigt duktig nu. Har börjat kolla på Gossip Girl men hittade inte svenska undertexter till de 4 sista avsnitten till säsong ett.. men jag hittade engelska och arabiska :p Gissa att det va någon här som va sur då.. men jag tog och fixade engelsk undertext o jag tittade på det. JAG TITTADE PÅ DET UTAN SVENSK UNDERTEXT och jag förstod vad de sa. Jisses va stolt jag va/är över mig själv. Kollade på 2 avsnitt me engelsk text.. första va lite jobbigt men andra gick hur bra som helst... riktigt så man längtar att kolla på de två sista avsnitten.. men de får vänta.. Smallville har börjat nu men sett början så tänkte att jag passar på att uppdatera bloggen så länge.

Jag trodde att julskyltningen skulle börja kl 17.00. Men jag hade sett fel den började 12.00!! Höll på till 16.00... så när Johan vaknade vid två så var det att ge Nora mat och sen skynda sig fram.. vi va väl framme vid 15.00 eller nåt sånt.. och det var fortfarande rätt mycket folk ute. Vi började me att köpa varsinn korv med bröd för vi va hungriga sen gick vi runt och kollade lite. Det var mysigt och Nora hade tomteklänning med tomteluva så hon var jättesöt.. inte för att någon kollade på vårt underverk men vi visste och det är det som räknas.

Vi tittade in på guldfynd och där blev det sprätt på lite pengar.. 109kr för att vara exakt. Johan köpte en svart gummilänk till sin Torshammare och när vi skulle betala såg jag att de hade RosaBandet reflexer och mamma tittade efter sånna i lördags när de va här så vi köpte en sån till henne.

Sen fortsatte vi att gå o titta lite.. slutade med att vi hamnade vid Åhléns. Där gick vi runt och kollade lite och kom till sist till böckerna. Då hittade Johan förtsättningen till hans bok Eragon så den ville han köpa.. Men då ville ja ha en Gossip Girl bok sa jag.. men de hade ingen där.. så det blev ingen bok där utan vi gick till Bokia istället.

Vilken besvikelse de blev när jag kollade på Gossip Girl böckerna.. bara 190 sidor o stor text.. ja valde länge o väl.. men bestämde mig för att inte ta dem.. slöseri med pengar.. Johan hittade sin bok och vi kollade runt lite till.. då hittade J Gossip Girl böckerna på engelska och tyckte jag kunde ta dem för att öva upp min engelska.. ja va lite tveksam till en början men sen bestämde ja mig att jag måste ju börja någon gång för att min engelska ska bli bra.. den blir itne det av sig själv.

Sen hittade Johan en bok till  som han ville ha. Fortsättningen i Conn Igudens serie.. eller va han heter i efternamn.. så han fick den och fortsättningen till Eragon.. och jag köpte 4 Gossip Girl böcker så att vi kom upp i ungefär samma pris.. Började läsa igår kväll och det gick riktigt bra!

Men vi borde inte storhandlat böcker nu när vi snart är arbetslösa... kändes lite jobbigt faktiskt.. men vi får dra in på nåt annat denna månden. Betalade räkningar igår också.. la undan 6000.. hoppas vi inte behöver röra dem denna månaden.. då vet vi att vi har iaf nästan en månad till sparad för räkningar o sånt.. det lugnar verkligen att ha massa sparat i sånna här tider...

Men usch va långt detta blev nu!!

RSS 2.0