Heldag i Skövde och översvämning i Skara

Idag har jag tillbringat nästan hela dagen i Skövde. Kl 9.00 hade Nora tid hos Hörcentralen. Rutinundersökning för extremt förtdigt födda. det visade sig att hon hör, men inte till 100%. Det kunde bero på en fläkt som var på pga ombyggnad av ventilationssystemet, att hon vart väldigt förkyld i våras eller vårt syndrom. Hennes trumhinnor rörde sig inte riktigt som de skulle heller.. men så dåligt kan hon inte höra för jag hörde inte alla ljud som hon hörde. 

Sen var det en lång väntan på att älsklingen skulle komma med bussen till Skövde. Han va på ams först på morgonen o missade bussen med 5 min! Så störande.. men inget att göra något åt. Jag och Nora åt lite och gick och tittade i affärer. Sen kom älsklingen och vi åt lite lunch tillsammans och sen gick vi i lite småaffärer. 

Vid 14.30 skulle han på arbetsintervju så han smet iväg en stund men då kom F och höll mig sällskap istället. Vi fikade lite, pratade och hade allmänt trevligt. Älsklingen kom och han tyckte det hade gått bra på intervjun så nu e det bara att hålla tummarna! Vi forsatte att prata tills Fs mamma tror ja det var ringde.. eller om de var pappa.. sak samma.. dags att börja bege sig hemmåt.

Men så var det en skoaffär vid hissen och jag var tvungen att gå in och prova lite skor. De hade ett par jättefina skor för 399kr.. men de satt inte 100% tror jag skulle få skoskav av dem så det blev inget köp denna gången heller. Utan vi gick till bokhandeln o tröstade med att köpa 4 pocketböcker istället. Va ju ta 4 betala för 3 =) 2 var blev det. Jag valde att köpa Smärtans Barn och 14 år till salu tror jag den hette. 

På hemvägen var det översvämning i Skara så vi åkte över Götene istället och slapp lite köer. taket på Julahuset har visst rasat in med. Över rulltrapporna. Men som tur var kom ingen till skada!

Men nu e de sängen!
Sov gott!

Kommentarer
Postat av: marie

du skrev att du köpt boken 14 år till salu.. måste bara säga de att jag har läst den boken och den var verkligen gripande.. svårt att sluta läsa och jag fick rysningar genom hela kroppen när jag läste den..

enligt mig själv så tyckte jag att den var riktigt bra =) hoppas att du också tycker det.

ha en bra läsning =)



kram marie

2009-07-02 @ 00:36:06
URL: http://mary90.blogg.se/
Postat av: Fia

De va mamma om ringde ;)

2009-07-02 @ 07:55:20
URL: http://svung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0